Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Службите разследват трансатлантически наркоканал „кокаин срещу амфетатамини“! Единият арестуван моряк от кораба на Домусчиев е активист на ДБ на Христо Иванов!

Заловената „стока“ от половин тон кокаин на кораба Верила на БМФ на Братя Домусчиеви ще се окаже брънка от много голяма верига на наркотрафик, опасваща Европа, Азия и двете Америки. Според източници на BNEWS на Острова и Щатите това ще се окаже начало на много голяма следа, водеща към мафията на четири континента.

Арестуваният моряк Камен Петков може да е ключов свидетел, ако реши да се разприказва, а той вече го прави. През последните години Петков обикаля света и няколко пъти е ходил в бразилския пристанищен град Сантос, отъдето се зарежда „стоката“ от тонове кокаин за Северна Америка и Европа. Каналът снабдява тези два континента плюс Азия.

Други дестинации, които Петков обикаля от 2019 насам са Амстердам, Манагуа, Никарагуа, Панама, Русия и Дубай.
ДЕА и ФБР (на територията на САЩ) разследват заедно с европейските служби наркоканал на бартер за амфетамини, произвеждани в промишлени количества в български заводи, срещу чист кокакин, доставян от Латинска Америка и основно Колумбия.

Арестуваният Петков е бил един от подсигуряващите логистиката на средно ниво в наркоканала и познава, както българи, така и чужденци на по-високо ниво от него.

Вторият арестуван моряк Никола Пенчев не е фитнес инструктор в клуба на Домусчиеви и не е шампион по културизъм, както погрешно се съобщава в някои медии. И да са замесени във веригата за доставки, босовете на БМФ никога не биха ползвали толкова близкостоящи до тях хора.

САМО в BNEWS: Вижте какви показания даде в САЩ пред ФБР Васил Божков за бизнеса на аверите си Домусчиев и Бойко Борисов!

Наркотрафикантът Петков – активист на либералната партия ДБ на Христо Иванов!

Бойко Борисов не научи, че не може да си купи нови приятели с власт и пари!

По-интерсно е друго. Арестуваният за наркотрафик на половин тон кокаин Камен Петков е фен и активист на партията ДБ на Христо Иванов още от протестите през 2020.

Връзките на Христо Иванов с редица бългаески олигарси не са тайна. От години той е използван за мръсни поръчки и като пощенска кутия от тях. Понастовщем медиите от кръга Капитал на основателя на ДБ активно замитат под килима връзката на Домусчиеви с наркоскандала, а тя е явна – корабът Верила е техен, миряците и капитана – също.

Другият задържан Никола Пенчев също е фен на протестите преди три години и активно подкрепя тогавашната опозиция, макар и да е русофилски настроен, но тогава беше пълно с такива под юмрука на Радев на шадравана пред президентството. По-рано през пролетта на тази година двамата са отново в Сао Паоло и пристанище Сантос, но после директно отиват към Великобритания, Ирландия и Европа.

ИЗВЪНРЕДНО в BNEWS! Нова порция санкции по „Магнитски“ от САЩ се стоварва около ротацията в Сглобката!

Пенчев иска активно оставката на правителството на Борисов през 2020 и събира подписка за превръщането на България в президентска република.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Службите разследват трансатлантически наркоканал "кокаин срещу амфетатамини"! Единият арестуван моряк от кораба на Домусчиев е активист на ДБ на Христо Иванов! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!