Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ето ги „кокаиновите моряци“ на БМФ на Домусчиев обвинени за коледната пратка половин тон бял прашец

В разследване на сайтв Бърд за кокаиновите моряци, задържани в Ирландия след ареста на кораб на Домусчиеви с половин тон кокаин на борда.
Николай Пенчев (вляво) и Камен Петков (вдясно с оръжието).
Пенчев се афишира като фен на Русия, но няма данни за фирмена дейност.
Петков се оказа освен „кокаиново муле“, също и „данъчно муле“.
През 2020 Камен Петков става управител на фирма, която е задлъжняла на НАП. Фирмената история е интересна. Създадена през 2006 г., Мелсабрия ЕООД е собственост на швейцарска офшорка, представлявана от тамошен фидуциар. Разбирай, че някой е скрил едни пари.


Мелсабрия придобива през 2006 г. хотел в Несебър от архитекта на Ахмед Доган – Калин Тихолов.
През 2013 хотелът е продаден на друга фирма.
2020 г. Камен Петков става управител на Мелсабрия и е хвърлен на вълците, пардон, на инспекторите на НАП, които го дирят да му връчат ревизионни актове.
Е, намери се!

Източник Бърд

2,2 милиона долара за избелване на имиджа в Сената и Конгреса във Вашингтон от собствениците на кораба с половин тон кокаин ДОКУМЕНТИ

И двамата не крият тайните си в социалните мрежи и нямат вид на бандити. Наско дори има снимка с Христо Стоичков като фен. Бил е и на други кораби на БМФ. Дали и там е имало скъпи товари на прах?

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Ето ги "кокаиновите моряци" на БМФ на Домусчиев обвинени за коледната пратка половин тон бял прашец - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!