Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Атанасов ял от тортата с рязаната детска глава, готов е да стане министър, има идея да отиде и в КС

Съпредседателят на ПП-ДБ ген. Атанас Атанасов най-после призна пред БТВ, че неговата парламентарна група управлява заедно с ГЕРБ-СДС и ДПС. Той посочи, че ГЕРБ и ДПС нямат мнозинство, но въпреки това управляват заедно с формациите на Бойко Борисов и Делян Пеевски. 

Според Атанасов Пеевски води предизборна кампания вътре в ДПС и затова бил толкова хиперактивен в Партийния дом. Все още не е обсъждан въпросът дали при ротацията в началото на март месец ще има министри на ДПС. 

Вътрешният министър Калин Стоянов ще е министър до ротацията и след това ще се прецени дали да остане на поста или не. Здравният министър проф. Христо Хинков засега също остава ресорен министър. Атанасов е сигурен, че ще намери политическа подкрепа за радикална промяна в службите. 

"Има идея да стана конституционен съдия, но не знам дали там ми е мястото", каза още Атанасов. Той допълни, че е готов да помогне, ако го потърсят за министър.

Атанас Атанасов каза още, че на коледното парти на ПП-ДБ е ял от тортата, украсена със отрязана детска глава и разчленени части от човешко тяло, наподобяващи на разрязания Паметник на съветската армия. 

Петко Симеонов за тортата с разчленения ПСА: Това са те. Сегашните управляващи

ПОД ВОЯ НА ФЛЕКСА

Атанасов е сигурен, че ще намери политическа подкрепа за радикална промяна в службите. 

"Президентът Румен Радев пресолява супата с атаките си срещу промените в Конституцията", коментира Атанасов критиките на държавния глава по повод ремонта на Основния закон. Атанасов е разочарован, че президентът Румен Радев не е казал нито една добра дума за правителството.

Атанасов посочи още, че след промените в Конституцията и приемането на Бюджет 2024, сглобката ще започне с регулаторите и съдебните закони. Сглобката не се притеснява от промените в Основния закон и те не правят прокуратурата политически зависима, а отчетна и работеща, коментира Атанас Атанасов.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Атанасов ял от тортата с рязаната детска глава, готов е да стане министър, има идея да отиде и в КС

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!