Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Главният механик на „Верила“ е поддържал контакта за 500-те килограма задържан кокаин! Засечени са разговори с Боливия и България! ... тепърва ще падат трупове!


May be an image of 3 people and text
Facebook

Afera.bg

Ексклузивно и единствена АФЕРА разкри от свои брилянтни източници в чужди спец. служби кой точно е поддържал контакта за 500-те килограма кокаин, които бяха разкрити на кораб „Верила“ от ирландските власти.

Това е главният механик на кораб „Верила“, собственост на БМФ, с инциали – Е.Т. /АФЕРА разполага с пълните имена, но умишлено пишем само инициалите/.

Засечени са два телефонни разговори на главния механик на кораб „Верила“ с Боливия и България.

Както вече е известно кораб „Верила“, собственост на БМФ, бе задържан по сигнал, а на него бяха разкрити 500 кг. кокаин от най-висока проба, който се оценява при цена на улицата от 50 до 100 милиона евро.

17 лица от екипажа на кораба „Верила“ са българи.

Обществена тайна е, че по корабите моряците самосиндикално пренасят „марфа“, но в много малки количества, такова огромно количество обаче кокаин няма как да бъде пренесено без или капитанът, или заместника му, да са наясно.

Кокаинът на кораба „Верила“ е бил заловен по сигнал, което означава, че някой, който е бил наясно изцяло със Схемата, е изпържил „пратката“. Което по закона на ъндърграунда означава, че тепърва ще падат трупове по веригата.

Любопитно е и, че кораб „Руен“, който беше взет на абордаж след инцидент в Арабско море край бреговете на остров Сокотра в Йемен и чийто помощник капитан бе ранен, също е собственост на БМФ, собственост на Кирил Домусчиев.

При всички положения корабът „Верила“ ще бъде конфискуван, от което БМФ ще претърпи щети, тъй като кораба е нов, но БМФ вече търпи огромни имиджови вреди, тъй като компанията вече ще бъде свързвана като „нарко транспорт“.

Кой се цели в БМФ на Домусчиеви след като пържи такава огромна пратка с кокаин, има ли пръст в това и американската страна, където Домусчиев от известно време се подвизава не само в бизнес, но и в контакти с политически лица, ще лъсне по предстоящите мероприятия с „елиминиране“, които неминуемо предстоят.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ЕКСКЛУЗИВНО В „АФЕРА“! ГЛАВНИЯТ МЕХАНИК НА „ВЕРИЛА“ Е ПОДДЪРЖАЛ КОНТАКТА ЗА 500-ТЕ КИЛОГРАМА ЗАДЪРЖАН КОКАИН! ЗАСЕЧЕНИ СА ДВА РАЗГОВОРА С БОЛИВИЯ И БЪЛГАРИЯ! ЗАРАДИ 100 МИЛИОНА ИЗТЪРВАНА ПЕЧАЛБА ТЕПЪРВА ЩЕ ПАДАТ ТРУПОВЕ! КОЙ ПОДЛОЖИ И ИЗПЪРЖИ СХЕМАТА | АФЕРА.БГ | Журналистически разследвания

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!