Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Какъв Шенген?! Българската държава официално участва в наркотрафика и контрабандата по море с 30%!


May be an image of 14 people and text
Facebook

Би Нюз

Цензурата на пленените в Сглобка медии няма да покрие нито Домусчиеви, нито реалното участие на българските политици във всяко едно престъпление като контрабанда, нарушаването на санкциите и наркотрафика.

Корабът с кокаина е собственост на приватизираното по царско време дружество Български морски флот. Понастоящем БМФ има 70 плавателни съда и „Верила“ е един от най-модерните във флотилията. Произведен в Китай и преди 1-2 години пуснат на вода.

Собствеността на българската група БМФ – „Навибулгар“ е разделена непропорционално 1:2,5 между две страни – 30% за българската държава и 70% за “Кей Джи Маритайм Шипинг” на братя Домусчиеви. Тази подробност съвсем обръща нещата. Това не заложена на карта репутация на един корабисобственик, а на цялата държава!

Това, както и да се погледне, си е държавно участие в наркотрафик. С участието на кораб, от който 1/3 е собственост на държава член на ЕС и кандидат за Шенген по суша, въздух и вода.

КОЙ отговаря за тези 30% на държавата в дружеството?

Защото това обстоятелство кардинално променя събитията и гледната точка към тях?

КОЙ защитава българския национален интерес в Българския търговски флот – Варна? Защо държавата е решила да си остави 30 или 49% от нещо, което отдавна не е нейно, само за да носи отговорност и да си оставя да и ползват бранда без нищо насреща? Толкова ли е безценна и неструваща пукнат лев българската държава?

Това е стратегически въпрос, защото положението е същото с другите дружества, в които държавата има миноритарно участие – Лукойл – Нефтохим в Бургас, Панаира в Пловдив и много други.

КОЙ и от КОГО е назначен и какво е свършил, за да се стигне до операцията с половин тон кокаин и арестуваните моряци? Въобще държава имаме ли?

Да не говорим, че танкери преливат руски петрол контрабанда в открито море, който също е произведен в рафинерия с 30% държавно участие и „златна акция“ вътре, кой знае с каква цел. Ще се окаже, че живем в държава, чийто политици, сглобки и НЕкоалиции са превърнали наркотрафика, нарушаването на санкциите и контрабандата в държавен бизнес.


Моят колега (и бивш мой подчинен) Кошлуков с фалшивата „диплома“ от ТВ Алфа се оказа по-сербез цензор от очакваното от тези, които го инсталираха на поста. Първо резна като зелка главата на горкия Пепи Стоянович от безобидното шоу на симпатичния Жоро Любенов. Преди малко в Новините на БНТ Куши надмина и себе си. В 3-4 минутен репортаж по темата с хванатия ПОЛОВИН тон кокаин в товарната лодка на Братя Домусчиеви въобще не стана въпрос кой е …. собственикът на лодката.

Горкият репортер Иво Никодимов, който яде бой в храстите преди време на еднополовата пътека в Борисова градина, така и не посмя да съобщи сакралните имена на Домусчиеви. Ако чакате на обществената БНТ, на която аз и вие и плащаме масрафа с данъците си, ще научите само, че собственик на кораба Верила от Българския морски флот на Кирил и Георги Домусчиеви е офшорка на Мавританските острови с акции на приносител. Тоест, собственик може да е всеки. Само, че още в първите часове по-събудените медии съобщихме всичко в подробности. Щото може и да може, ама не е филанкишията собственик.

За разлика от БНТ и БТВ (НОВА ТВ за тяхна чест съобщиха май името на бившия си собственик) по закона Магнитски, кога ти дойде на главата, няма офшорки – мофшорки. Там приятелчетата ни от ЦРУ и МИ – 5,6,7… режат зелки по всички острови и паланки на земното кълбо. Щото те, началниците, са много прости, а нашите са хитри и им го нафукват всеки път с 200, нали.

Пичове, когато ходите по малка нужда до кенефа, ЦРУ знае и е там преди вас, ако реши, че има какво да види. В този модерен свят ваши са само тези пари, които държите под юрганите или сте заровили като лисичоци на двора до курника. И пак не е много сигурно.

Цензурата в държавата – коментирай и ти

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Какъв Шенген?! Българската държава официално участва в наркотрафика и контрабандата по море с 30%! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!