Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Алексей Петров предвидил дни преди екзекуцията си, че ще бъде убит от лидерите на Сглобката, която сам създаде! ПОДРОБНОСТИ и СНИМКИ

Би Нюз

Нови горещи следи за поръчителите на убийството на Алексей Петров на вниманието на ФБР, защото МВР и Прокуратурата нямат намерение да ги разследват!

“Кой е след Вежди? Аз съм първи” в смс до издател Алексей Петров предвидил екзекуцията си от Сглобката.

Смс-ът до Недялко Недялков е пратен от убития бивш шеф в ДАНС малко след бутафорията с изгонването на Вежди Рашидов от ГЕРБ и от парламента след изпусната реплика за “Ку-рви-те” и Хари Епстейн на включени микрофони в парламента. Алексей и Недялко бяха близки приятели от години.

В телефона на Трактора, който вече е в лапите на ФБР се съхранява много чуствителна информация.

Включително и съобщения кой го е привикал на среща в гората над София без охрана в деня и часа на екзекуцията му. Това е било част от заговора за убийството му, а доверителните отношения на Алексей Петков с таткото на Кирил Петков и самият Кирил Петков прави двамата много заподозрени. Възможно е един от двамата да е имал среща с Алексей Петров, за да го изведе на мястото на пусията, а ликвидирането му да е със съучастието на друг лидер в Сглобката, който има ресурса да го осъществи.

Имало и логистика, подсигурена от службите и МВР, които блокираха мястото на атентата и оставиха убиецът да се измъкне на спокойствие, за да не бъде разкрит.

Самото убийство е политическо и е поантата от редица зловещи събития – взривяването на Иван Гешев, заплахите и изчезването на митичния Пепи Еврото, екзекуцията на Къро и жена му пред децата им в ЮАР, срещите на Кирил Петков и Бойко Борисов в Девически манастир и раждането на Сглобката между тях.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Алексей Петров предвидил дни преди екзекуцията си, че ще бъде убит от лидерите на Сглобката, която сам създаде! ПОДРОБНОСТИ и СНИМКИ - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!