Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пасивният гей, осквернил със секс Сената на САЩ – е либерал от екипа на демократите на Джо Байдън


УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Би Нюз

Содомите – сатанисти за една седмица си показаха рогата в Америка.

Текст на блестящия коментатор Тихомир Чергов във фейсбук:

„Содомитският Запад“, „сатанинският Запад“, „упадъчният Запад“ са изрази, които най-често се използват иронично, неглижиращо и саркастично от умнокрасивите, за да осмиват опонентите си и най-често е придружена от подигравателна усмивка (smirk на английски). Смисълът на тази „ирония“ е как противниците на либералания Запад са някакви примитивни, маргинализирани, необразовани, вярващи в суеверия аутсайдери. Хора, които не могат да се адаптират към новия свят на „технологии, знания и прогрес“, остават извън борда, в следствие на което натрупват гняв и омраза, които проектират върху Запада и либерализма.

Нека видим дали е така. В рамките само на три дни през изминалата седмица в нашата скъпа майка-метрополия се случиха три интересни неща:

  1. В сградата на американския Сенат във Вашингтон беше заснето гей-порно с участието на служител от Демократическата партия, известен с това, че участва в рекламен клип на Байдън. В аналога на американския парламент, мъж се е надупил, а друг го обладава без кондом (не съм си причинил да гледам „зрелището“, преразказвам от разкази на хора в Туитър).
  2. В сградата на Сената в щата Айова поставиха сатанистки храм в седмицата за „религиозни символи“. Възмутен сенатор-християнин съборил идола, а сега е подсъдим за „нарушаване на религиозните свободи“.
  3. Ученички-плувкини, на възраст между 11 и 15 години, се оплакаха, че са вкарали в отбора им мъж на 50 години, който се мисли за „транс-жена“. Въпросната „транс-жена“ споделяла съблекалнята с децата и по техни свидетелства била с еректирал пенис пред тях….Всичко това е в „рамките на закона“.

Това си е содомия, сатанизъм и дегенератщина (морален упадък) по РЕЧНИКОВА ДЕФИНИЦИЯ. Май излиза, че „маргиналите, аутсайдерите, които не могат да се адаптират към съвременното общество и проектират гнева си от това спрямо Запада“ са съвсем прави.

При това говорим за ИНСТИТУЦИОНАЛИЗИРАНИ явления – институционализирана содомия, институционализиран сатанизъм и институционализирана дегенератщина. Защото „умнокрасавитета“ много обича да вади някакви новинарски заглавия от Русия – примерно, как някакъв от Новочукотск се напил и убил жена си. Докато в горните примери става въпрос за случки, които са допускани и дори поощрявани от закона и от идеологията на либералния режим. Случки, които се неизменна част (part and parcel) от „евроатлантическите ценности“.

Тихомир Чергов, фейсбук

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Пасивният гей, осквернил със секс Сената на САЩ - е либерал от екипа на демократите на Джо Байдън - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!