Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Босовете на Еврохолд, които оставиха София на тъмно, спретнаха гуляй в … Народния театър! СНИМКА

Би Нюз

Ей така се източва ключовото за националната сигурност дружество. Със запой и плюскане там, където се извисява сцената с духа на националната ни култура.

Нор резил сполетя безутешната ни столица.
Босовете на Енергото – Еврохолд си организираха запой в Народния театър.
Кой е дал акъл на мургавия бос на дружеството да организира банкет в историческата сграда на народния дух за служителите си от високите етажи на холдинга?

Новината съобщи и коментира Соня Колтуклиева (по-долу), която показа и потресаваща снимка от нещото като банкет.

Босът на Енергото в София бе разследван от прокуратурата и регулаторите в Румъния и натирен оттам за източване на собственото си застрахователно дружество. Същата съдба ще сполети и софийското енерго, твърдят изпатили бивши съдружници на Асен Христов.

Ето какво разказва и показа от софрата под покрива на Храма на Мелпомена и Иван Вазов журналистическото острие:

„Шефовете на “Еврохолд” си спретнали коледно парти. Къде мислите?! В Народния театър. Новобогаташите обичат да показват стил. Всъщност, ужасно безстилие. Безобразие.

Познавам малко директора на Народния театър. Васил Василев – режисьор, многодетен баща, симпатичен човек, незлоблив, амбициозен.

Имам големи различия с него за репертоарната му политика. Народният театър не е експериментална сцена. Той е национална светиня. Храм на класиката.

Не споменавам Иван Вазов в името на театъра. Иван Вазов не заслужава това, което се случва от няколко години в тази центрофуга на долни интриги, хоремаг на злостни разпри, тепих на мерзки вражди.

Ще дойдат и по-добри дни…“

(Снимка на приятелка във Фейсбук, пише Соня Колтуклиева)

Дядо Вазов, Пейо Яворов и Николай Лилиев се въртят в гроба. А над този на Патриарха на българската литература Васко Терзиев и Мис Бони пекат мръвки и леят вино и ракия направо от бурета по време на Коледните пости.

BNEWS съобщи, че именно Асен Христов си пие питието с академика – премиер Денков всяка вечер и оттам идва самочуствието му да дерибейства в София. По време на първия сняг Еврохолд и кметът Васил Терзиев оставиха целия център на София и още половин милион в Южните квартали два дни на тъмно и студено без ток.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Босовете на Еврохолд, които оставиха София на тъмо, спретнаха гуляй в … Народния театър! СНИМКА - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!