Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГРЪМ и МЪЛНИЯ! Бойко Борисов от бастиона на ГЕРБ и ИНСА Ойл: Австрия иска да се върна на власт като премиер!

Би Нюз

Това, което гербаджийте изговарят под сурдинка из студията и доското бе немислимо, Бойко Борисов извика с пълно гърло в столицата на рафинерията ИНСА ойл и бастион на ГЕРБ – град Раковски! Борисов трябвало пак да е премиер, според част от европейските му „началници“ – в случая тези от Австрия, от които обаче зависи влизането ни в Шенген. Борисов пристигна преди обяд, за да открие общинска …детска градина „Феникс“ в градчето под контрола на бизнесмена Георги Самуилов и направи гръмкото си изказване. Дали скоро бившият премиер ще възкърсне пак като птицата Феникс от пепелта на пожара?

„В момента австрийците казват, България да се върне три години назад, както беше при Бойко Борисов, и тогава няма проблем с Шенген. Това казват австрийците на прост език. И много правилно казват – след като българите разградиха границата три години след Борисов и на власт дойдоха аматьори вътрешни министри, ако обичате, взимайте си ги мигрантите, които пускате да идват в Австрия. Кое е нечестно в австрийската позиция? Нямаме полезен ход, ако не се стегнем и не работим – от една страна дипломацията, от друга страна – законите, от трета страна – миграцията. Просто трябва да върнем времето преди „промяната“, заяви лидерът на ГЕРБ.

До обяд винаги говори опзиционната половина в тялото на Бойко. Следобед Бойко вече говори с другата половина, която е на власт с ГЕРБ.

Трябва да си платим цената за тези години безвремие. Ще я платим горчиво. Помните ли нулевите бюджетни дефицити и как бяха изядени през тези години. Разбира се, че ще има протести“, каза опозиционният Борисов.

„Казах ви, че магистралите ще станат тройно по-скъпи. Българите загубихте време, загубихте милиарди. Ще платим цената на глупостта ни. Помните ли като ви казах, че ще се върти правителство след правителство? Защото хората си искат заплатата“, допълни Борисов.

„Обещах на Кирил Петков и Асен Василев да помислим над тяхното предложение не министърът на здравеопазването, а касата да прави обществените поръчки.“

Борисов заяви, че всички кметове са изпратили своите проекти при ясни критерии. Това е важна част от съществуването на Сглобката – усвояването на 10 милиарда капиталови инвестиции, половината от които ще минат през кметовете.

Надвечер ще ви информираме какво казва и другият Бойко Борисов от Продължаааме Промяната.

Припомняме, че вчера Боби Сарафов прекрати разследване срещу новия приятел на Бойко Асен Василев, който ползвал Георги Самуилов за куриер чрез притискане, за да предаде на Борисов и Пеевски „да се пенсионират и да си гледат живота извън политиката“.

Ееееех, животът е по-голям сценарист и от Холивуд.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ГРЪМ и МЪЛНИЯ⚡️! Бойко Борисов от бастиона на ГЕРБ и ИНСА Ойл: Австрия иска да се върна на власт като премиер! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!