Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Маслото, Мис Бони и Колективът сложиха нов капан на софиянци! Вместо пейки, хвърлиха дървени трупи на Шишман!

Ужасът на зловещите сатанисти, взели властта в столицата е безкраен. В опасност е дори животът на техния лидер, бившия ни премиер Кирил Петков, когато рано сутрин се прибира от кръчмите към дома. Трябва да е на майсторски зиг-заг.

Кметът Терзиев подготви нов капан за своите избиратели в центъра на столицата. Точно пред 133-то училище на улица „Шишман“ Терзиев нахвърлял криви дървени трупи, които да изпълняват функцията на пейки за учащите или пиещите бира денем и нощем по съседните любими на либералните кръгове пивници. Талпите са достатъчно ниски за сядане, но достатъчно високи, за да причинят смъртоносно падане на човек. Минувачите бягат на улицата при колите или на отсрещния тесен бордюр.

В малките и тъмни часове на ноща корабните талпи ще бъдат смъртоносен капан за всеки надрусан жълтопаветен наркоман, който върви да си допиев отворен хоремаг към Графа, Попа или Раковски. След сигнал на будни граждани в полицията опасните трупи на Маслото бяха премахнати от органите и стоварени пред стената на училището.

И.ф. главен прокурор продължава да спи за безобразията и разхищенията на новата власт. Сарафов вероятно чака някой да падне тежко, за да се задейства. По улица Шишмам често се кандилка рано сутрин бившият премиер Кирил Петков, който във видимо неадекватно състояние може да се спъне в трупите на кмета на път към вкъщи.

Идеите, как да се ползват корабните талпи за пейки, не закъсняха.

Появиха се твърдения, че това е опит с шльокавица да бъде пресъздадена азбуката. Други смениха ъгъла и дадоха друга функция на талпите.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Маслото, Мис Бони и Колективът сложиха нов капан на софиянци! Вместо пейки, хвърлиха дървени трупи на Шишман! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!