Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Васил Терзиев обърна на хоремаг Бира-скара площада на Храма и Светия Синод по време на постите!


Facebook

Приказката с търговците, които Христос изгони от Храма се повтаря с бандата безродници илитерати на Васил Терзиев и Борис Бонев. Шарените джендъри, които управляват София, обърнаха Коледа на травестит шоу, а площадът пред Александър Невски и Светия Синод е направиха на Хоремаг с бурета с алкохол и печени мръвки и кебапчета по време на християнските пости. Със сигурност Синодалната палата ще бъде вмирисана на печено свинско, а градината пред нея ще стане градски нужник за пияните швестери.

Ето какво пише групата Публично изкуство:

Вече съм убеден, че Терзиев ще настъпва една и съща мотика до края на мандата си, а понеже е много умен и по две едновременно.

Обяснявам бавно, като за избиратели на Васил Терзиев и Борис Бонев: да разположиш по време на пости бъчви и скара бира между патриаршеската катедрала, светия синод и църквата, която е дала името на София и да очакваш да не подразниш истински вярващите, трябва да си наистина от друго, алтернативно измерение.

Петко Дурмана, Публично изкуство

Коментарът на Александър Сандев:

Жълтопаветната терзиевщина в действие:

Между храма св. София, дал името на града ни, Паметника на Незнайния войн и вечния огън и храм-паметника св. Александър Невски, в разгара на рождественския пост, простаците от ДБПП разполагат бъчви и бараки за пиячка и плюскачка!

Никога досега не се случвало подобно нещо!!!.
Вие сте свине!!!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Васил Терзиев обърна на хоремаг Бира-скара площада на Храма и Светия Синод по време на постите! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!