Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Алекс Джоунс: Джо Байдън е на амфетамини. Следващите 13 месеца са най-критични не само в американската, но и в световната история. ВИДЕО

Изтъкнатият американски блогър Алекс Джоунс твърди пред водещия Тъкър Карлсън че американският президент Джо Байдън е на наркотици:

Алекс Джоунс: Байдън изобщо не е наред. През всичките тези две години и половина той се лута и става само по-зле. Ходи  гол в Белия дом посред нощ, без да знае кой е.

Сутрин трябва да му се дават куп лекарства, купища амфетамини, а същото е и през нощта.

Понякога обаче му се налага да излиза сутрин за малко, а после излиза вечер. Именно тогава възниква истинският проблем.

Тъкър Карлсън: Той взема наркотици. Знам това със сигурност. И познавам човек, който е станал свидетел на това. Това не е спекулация. Лично познавам човек, който е станал свидетел как той взема амфетамини. И това беше по време на изборите през 2020 г.

Алекс Джоунс: Това е просто твърде много. Наистина смятам, че следващите 13 месеца са най-критичният момент не само в американската, но и в световната история, защото ако успеят да сринат Америка, ще сринат целия свят. И тогава ще започне ескалацията.

Спомнете си, че преди една година Байдън каза, че не може да дадете на украинците танкове „Ейбрамс“ и крилати ракети, че това ще се превърне в Трета световна война. Сега те го правят. И тъй като Русия печели тази война, както ви разказа полковник Макгрегър преди няколко месеца, НАТО ескалира. А това води директно до ядрена война. Близо сме до нея и това много ме ядосва.

Това надхвърля рамките на политиката. Откога демократите харесват войната? Откога демократите обичат разузнавателните служби? Сега те ги обичат. Демократическата партия напълно е преминала на страната на злото.

ВИДЕО

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Алекс Джоунс: Джо Байдън е на амфетамини. Следващите 13 месеца са най-критични не само в американската, но и в световната история. ВИДЕО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!