Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Захарова с нужната сериозност се подигра и на САЩ, и на Киев пред Ройтерс

Официалният говорител на руското външно министерство Мария Захарова, беше попитана от журналист от Ройтерс за възможните начини администрацията на президента на САЩ Джо Байдън да намери средства за подпомагане на Украйна. На това тя предложи да се продаде компютъра или телефона на сина на американския лидер, Хънтър Байдън. 

Струва ми се, че ако наистина стигнат до задънена улица и нищо не се получи между тях и Конгреса, биха могли например да продадат компютъра или телефона на Хънтър Байдън“, каза тя, след като преди това изясни, че не твърди, че помага на Администрацията на Байдън в търсене на средства за подкрепа на режима в Киев.

Захарова отбеляза, че по този начин ръководството на САЩ ще спечели „фантастични средства“ и ще се превърне в „чудесно набиране на средства“, тъй като мнозина ще платят много пари за телефона на Байдън-младши.

Хънтър Байдън, син на президента на САЩ Джо Байдън

Миналия юли провокативен видеоклип на Хънтър Байдън, от неговия iPhone, стигна в медиите. На кадрите мъж е гол под душа с две момичета, а в ръцете си държи лула с предполагаеми наркотични вещества.

През април 2019 г. Байдън-младши остави MacBook в работилница, а в него бяха открити 103 хиляди текстови съобщения, 154 хиляди имейла, над 2 хиляди снимки, за които се твърди, че потвърждават вината му в престъпления, свързани с притежание на оръжие. През април 2021 г. експерти установиха автентичността на тези материали .

На 4 декември тази година Bloomberg съобщи, че финансовият директор на Белия дом Шаланда Йънг е посочила в писмо до Конгреса, че Съединените щати ще изчерпят средствата за помощ на Украйна до края на тази година . Изданието уточнява, че американската администрация се надява да засили натиска върху законодателите за приемане на пакет за спешно финансиране.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Захарова с нужната сериозност се подигра и на САЩ, и на Киев пред Ройтерс

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!