Следвайте "Буднаера" в Телеграм

По данни на правителството на Великобритания млади хора умират от рак в „експлозивни“ нива


Тийнейджъри и млади хора на 20, 30 и 40 години в Обединеното кралство умират от бързо метастазиращи и терминални ракови заболявания с безпрецедентна скорост от началото на масовата ваксинация срещу COVID-19, според нов анализ на Едуард Дауд.

Докладът от 45 страници на Дауд, бивш мениджър на хедж фондове на Уолстрийт и автор на „Неизвестна причина“: епидемията от внезапни смъртни случаи през 2021 г. и 2022 г.“, разтревожи някои онколози, които го характеризират като рязко изменение на данните за смъртността от десетилетия.

Едуард Дауд базира своя анализ на леснодостъпни правителствени статистики от Службата за национална статистика на Обединеното кралство.

В интервю за The Defender Дауд каза, че той и неговите партньори в изследването, които включват някои високопоставени учени, анализатори на данни и финансови експерти, са изследвали всички кодове на Международната класификация на болестите, 10-та ревизия (МКБ-10) за причина за смърт в Обединеното кралство през периода на изследване 2010-2022 г. за изследване на тенденциите при развитието на злокачествените новообразувания (кодове от C00 до C99).

Кодовете по ICD-10 са международната лекарска класификация на диагнозите, симптомите и процедурите, определени от Световната здравна организация (СЗО). Злокачествено новобразувание е раков тумор.

Дауд казва, че неговият изследователски екип е забелязал поразителна закономерност: докато почти всички смъртни случаи сред възрастните хора през 2021 г. и 2022 г. в Уелс и Англия са били кодирани, 8% от смъртните случаи сред 15- до 44-годишните през 2021 г. и 30% от смъртните случаи в тази възрастова група през 2022 г., все още не са били кодирани.

„Когато умреш в болница, оставяш следа от живот и смърт с указания какво е довело до смъртта“, казва той. „Когато млад човек умре зад волана на кола, докато върви по улицата или в съня си, има разследване“, което отнема време, за да се определи причината за смъртта.

Дауд каза, че липсващите кодове са „показателни за проблема“ с прекомерната смъртност сред младите хора.

Но дори и с липсващи кодове, според него, останалите 92% от кодираните смъртни случаи през 2021 г. и 70% от кодираните смъртни случаи през 2022 г. разкриват „силен сигнал за смъртни случаи от рак при младите хора“. Показваме голямо увеличение на смъртността поради злокачествени новообразувания, което започна през 2021 г. и се ускори значително през 2022 г.

„Увеличаването на смъртните случаи през 2022 г. е силно статистически значимо (екстремно събитие)“, пише Дауд в своя доклад. „Резултатите показват, че от края на 2021 г. нов феномен, водещ до повишена смъртност от злокачествени новообразубания, изглежда присъства при лица на възраст от 15 до 44 години в Обединеното кралство.“

Резултатите от проучването за процента на смъртните случаи от рак над историческата норма през 2022 г. за възрастта 15-44 години в Обединеното кралство включват:

  • 28% увеличение на смъртността от рак на гърдата при жените.
  • 80% увеличение на смъртните случаи от рак на панкреаса сред жените и 60% увеличение сред мъжете.
  • 55% увеличение сред мъжете на смъртните случаи от рак на дебелото черво и 41% увеличение при жените.
  • 120% увеличение на смъртността от меланома сред мъжете и 35% увеличение при жените.
  • 35% увеличение на смъртните случаи от рак на мозъка сред мъжете и 12% увеличение при жените.
  • 60% увеличение на смъртността от рак сред мъжете при рак „без спецификация на мястото“ и 55% увеличение сред жените.

„Натрупване на клинични доказателства“, довело до проучване

Дауд изготви доклада си, съставен от Карлос Алегрия, един от партньорите на Дауд, в рамките на изследване на Humanity Projects за свръх смъртните случаи в Обединеното кралство и САЩ, използвайки данни от правителството и застрахователната индустрия.

Той казва, че е започнал своя про боно проект, базиран на данни, за да помогне за насочването на държавната политика, когато е видял как политиките за борба с пандемията от COVID-19 унищожават вярата на обществото в институционалните експерти.

Проучвайки превземането на национални и държавни регулаторни агенции и корпоративни медии от Big Pharma и други глобални интереси, той осъзнава:

„Имаме нужда от независими агенти, които да действат като пазители на обществения интерес.“

„Ние възнамеряваме да бъдем такива агенти и да предоставяме висококачествени изследвания на други лица и институции, които търсят подобни резултати“, пише той.

Новият доклад е третият в рамките на британския проект „Причина за смъртта“, който преди това разглежда „Великобритания – тенденции в смъртността и уврежданията при сърдечно-съдови заболявания, възраст 15-44 г.“ и Великобритания – тенденции в смъртността при сърдечно-съдови заболявания, възраст 15-44 г.“. Анализ на индивидуалните причини.“

Нарастващите клинични данни, свързващи ръста на ракови заболявания при младите хора с ваксините срещу COVID-19, довеждат Дауд до последното му проучване.

„Ние съсредоточаваме нашите изследвания върху по-млади индивиди на възраст 15-44 години, тъй като в момента това е тема от особен интерес, поради нарастването на неофициални данни за много необясними агресивни и необичайни ракови заболявания (като турбо рак …), срещащи се сред населението, особено при по-млади индивиди“, пише той в проучването.

„Цел на това проучване не е да изследва отделни твърдения и анекдоти, а предоставените от статистически анализ на ниво популация и да изясни дали неофициалните данни са необичайни или не.“

Дауд казва, че се надява „връзките, които разкриваме в нашия анализ“ да станат „основа за проверка на реалността, позволяващи на здравните специалисти да разберат основните тенденции в състоянието на здравето на хората“.

Методът на Дауд е в това да анализира броя на смъртните случаи, дължащи се на рак в Англия и Уелс между 2010 г. и 2022 г. по данните на Службата за национална статистика на Обединеното кралство.

Той сравнява показателите за прекомерната смъртност, разликата между наблюдаваните смъртни случаи и изходното ниво за очакваните смъртни случаи преди и след пандемията от COVID-19.

Той установява базово ниво на нормалните нива на смъртност от рак в 2010-2020 г., което забележително съответства с малки отклонения, до времето когато смъртността от рак не се покачва значително в края на 2021 г. в Обединеното кралство след пускането на ваксината.

Основните констатации от доклада включват:

  • При жените преобладава ракът на гърдата. Най-честата причина за летален изход от рак при жени на възраст 15-44 години е ракът на гърдата, представляващ около 25% от общата свръхсмъртност, причинена от злокачествени тумори при жените през 2022 г. Следващите най-опасни видове рак за жените, въз основа на нивата на свръхсмъртността, са рак на дебелото черво и рак на шийката на матката.
  • Докато фаталните смъртни случаи от рак се увеличиха драстично както сред младите мъже, така и сред младите жени през 2022 г., младите мъже отбелязват непропорционално по-висок ръст на смъртните случаи от рак, но без доминиращ рак, сравним с рака на гърдата при жените. Ракът на мозъка, ракът на дебелото черво и ракът на стомаха представляват 30,9% от нарастването на фаталните ракови заболявания при мъжете през 2022 г.
  • Раковите заболявания „без уточняване на мястото“, показващи бързи метастази в други органи и обикновено наричани „турбо рак“, „избухват“ през 2022 г., казва Дауд. „Тези ракови заболявания отбелязаха много голямо увеличение както при жените (през 2021 г. и 2022 г.), така и при мъжете (през 2022 г.) и вероятно са дали метастази още след като са били идентифицирани. Тъй като тези хора се отнасят до по-млади индивиди, които не се нуждаят от ранен скрининг, тези видове рак вероятно са с бърз растеж“.
  • През 2022 г. при мъжете се наблюдава огромно увеличение на смъртността от рак на кожата от 118% „Въпреки че тези видове рак не представляват голяма част от всички видове рак“, казва Дауд.
  • Раковите заболявания на храносмилателния тракт „претърпяха експлозивни промени през 2021 г. и 2022 г. спрямо тенденцията от 2010-2019 г.“, пише Дауд. „Особено внимание заслужава ракът на дебелото черво (международно кодиран като C18), стомаха (C16) и хранопровода (C15). „Значението на тези видове рак, свързани с храносмилателния тракт, е нараснало значително и ние също забелязваме, че те изглежда засягат мъжете по непропорционален начин.“
  • Ракът на панкреаса „отбеляза много голям ръст както при жените (през 2022 г.), така и при мъжете (през 2021 г. и 2022 г.). Защо тези ракови заболявания са се увеличили толкова драматично и защо са се увеличили първо при мъжете, а след това при жените, е един от въпросите, които смятаме, че изискват изследване“.

Дауд подчертава, че неговото изследване е „първи опит да се изведат някои закономерности, които се наблюдават в тенденциите“ при развитие на рак след 2020 г.

„Надяваме се, че лекарите и специализираните изследователи ще извършат по-нататъшни изследвания въз основа на тези (и други) сведения, които предоставя нашият анализ на данни“, пише той.

Връзката между ваксините срещу COVID и нарастването на раковите заболявания, на която трябва да се обърне внимание

Д-р Крис Флауърс , академичен лекар, рентгенолог и специалист по рак на гърдата в Англия, който се пенсионира и става доброволен научен ръководител на проекта на анализ на Pfizer Documents Analysis Project, каза пред The ​​Defender, че данните за Обединеното кралство са „много, много подобни”.

Флауърс казва, че изследването на Дауд потвърждава подобни данни за рязко увеличение на смъртността от рак, докладвано от изследователи, клиницисти и специалисти по рак в САЩ, Обединеното кралство и в западния индустриализиран свят след глобалното пускане на експерименталната иРНК ваксина на Pfizer и Moderna. Приблизително повече от 5,55 милиарда души, или около 72,3% от световното население, са получили ваксини.

Флауърс каза, че той и колегите му, включително патолози, рентгенолози, онколози, интернисти, лекари в интензивни грижи и изследователи в САЩ и Обединеното кралство, никога не са виждали нещо подобно на сериозността на фаталните ракови заболявания на гърдата и други видове рак при младите, които избухнаха през 2022 г.

Докладът на Дауд потвърждава това, което Флауърс и колегите му са забелязали повече от година:

„Виждаме 2 или 3 пъти повече от обичайния ръст на заболявания от рак.“

„Виждаме млади хора, говорим за 20- и 30-годишни жени, обикновено след като са започнали менструация, при тях се наблюдават напреднали тумори, които са трудни за лечение, но също те може да имат повече от един тумор“, каза Флауърс. „Нещо, което преди беше рядко, сега е сравнително често.“

Може би най-обезпокоителното, казва Флауърс, е нарастването при младите на това, което някои онколози сега наричат ​​„турбо рак“, нов термин.

„Турбо ракът е популярно название, което е измислено, за да опише няколко неща“, казва Флауърс. „Това са ракови заболявания при младите хора, които просто се появяват, един ден сте напълно добре, на следващия ден ви казват, че имате терминален рак и сте мъртви след седмица. Има много съобщения за това дори в основните медии“.

„Туморите не само растат по-бързо, но получават повече видове рак при един и същ човек. Преди беше много, много рядко. Само от време на време виждах много, много агресивен възпалителен рак при млади хора. Но сега всеки има истории“.

Д-р Пиер Кори, пулмолог и интензивен лекар, който е президент и медицински директор на Frontline COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) и лекува стотици пациенти, увредени от ваксина в своята практика казва, че е „затрупан с доклади и консултации за помощ” за нарастване на рака от колеги и пациенти.

Дейвид Уайзман, Ph.D. , фармацевт с докторска степен по експериментална патология и пионер (първоначално за Johnson & Johnson) на продукти за предотвратяване на следоперативни вътрешни наранявания казва, че е едновременно удивен и възмутен, че правителствата и основните медии няма да проследят изследванията, които той и Кевин Маккернан, бивш директор на изследователската и развойната дейност в проекта за човешкия геном на Масачузетския технологичен институт демонстрират, че снимките на иРНК са замърсени с ДНК фрагменти.

Тези фрагменти, казва Уайзман, увеличават потенциалните щети, които ваксините могат да причинят на човешкия геном и отварят нови врати към безкрайно разнообразие от проблеми, включително рак.

Уайзман каза пред The ​​Defender, че собствените данни на Центъра за контрол и превенция на заболяванията (CDC) показват опасения за рак, свързани с ваксините срещу COVID-19.

„Виждаме увеличение на раковите заболявания в рамките на VAERS“, казва Уайзман на официалния сайт на Американската администрация по контрол на храните и лекарствата (CDC), където се съобщава за травми, свързани с ваксини. „CDC направи PRR анализ, сигнален анализ, който откри сигнал за рак във ваксините, което не е доказателство, но означава, че си струва да се обърне внимание.“

Автор: Майк Капуцо, главен редактор на The Defender; Ед Дауд; Източник: globalresearch.ca// Превод и редакция: opposition.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: По данни на правителството на Великобритания млади хора умират от рак в „експлозивни“ нива - Opposition.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!