Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Ягуар" на украинка заседна на Северния плаж в Бургас

Луксозен автомобил с украинска регистрация заседна в пясъка на Северния плаж в Бургас. Автомобилът е влязъл на територията на плажа през нощта и е закъсал. Днес полицейски служители направиха оглед на място и в тяхно присъствие, ягуарът беше изтеглен от плажната ивица.

Шофьорът нарушител е 40-годишна жена от Украйна, която е с временна закрила и живее в Слънчев бряг. Тя е санкционирана по Закона за устройство на Черноморското крайбрежие, като наказанието за подобно нарушение е в размер от 1000 до 3000 лв.

"Помислих си, че това е кей и мога да премина с автомобила си оттук", казала нарушителката.

"На задната седалка на автомобила е имало други двама украински граждани. Заявили, че са искали да навлязат близо до морето, където смятат, че е нормално да влизат с автомобил. Затънали са в пясъка, не са могли да изкарат автомобила", обясни гл. инсп. Костадин Бозуков, началник сектор в 5-о РУП-Бургас.

Последният случай на кола върху пясъчна ивица е от 30 август тази година, припомня БНТ. Тогава руски гражданин, постоянно пребиваващ в България, си позволи да паркира върху пясъчната ивица и дюните на т. нар. "Шофьорски плаж", край Созопол.

Източник: dnes.dir.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: "Ягуар" на украинка заседна на Северния плаж в Бургас | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!