Следвайте "Буднаера" в Телеграм

У нас пуснаха джендър идеологията в училищата и в детските градини, а Върховният съд на Русия обяви за „екстремистко“ и забрани международното „ЛГБТ движение“.

Йордан Халачев

У нас пуснаха джендър идеологията в училищата и в детските градини,а Върховният съд на Русия обяви за „екстремистко“ и забрани международното „ЛГБТ движение“.

Така наричаната "Сглобка- Български Парламент" широко отвори врати на джендър идеологията в училище и в детските градини, като не прие промени в Закона за закрила на детето. В тях се предвиждаше във всички предучилищни и училищни заведения да се забрани пропагандата за смяна на пола и въпроси за полова идентичност, “различна от биологичната”.

В новите текстове на ИТН бе залегнало да има санкции за нарушения на разпоредбите в размер от 2000 до 4000 лева за физически лица и от 10 до 20 хил. лева за юридически лица.

Предложенията на ИТН намериха подкрепа само в депутатите от БСП и “Възраждане”, както и от десетина народни представители от ГЕРБ-СДС. ППДБ и ДПС гласуваха против.

Върховният съд на Руската федерация уважи иска на Министерството на правосъдието за забрана и признаване на „международното ЛГБТ движение“ за „екстремистка организация“.

Заседанието бе днес 30 ноември.

Четири часа отне на съдията от Върховния съд Олег Нефедов да разгледа иска на Министерството на правосъдието.

Руското министерство на правосъдието заведе дело за забрана на „международното ЛГБТ социално движение“ в Русия на 17 ноември.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!