Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кадиров: „Трябва да си върнем още няколко града в Украйна“. И каза кога ще бъде „позволена“ капитулация

Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров изрази увереност, че през следващата година Русия ще спечели войната в Украйна. В канала си в Telegram той подчерта, че след „освобождаването“ на още няколко града на украинските власти ще бъде позволено да подпишат документи за капитулация, предава РИА Новости.

Предстои ни да върнем няколко града. И тогава ще позволим на сатанинското ръководство на Украйна да подпише документи за капитулация и най-накрая да освободи украинския народ от пълното им унищожение от Запада. Сигурен съм, че през 2024 година ни очакват добри новини и ПОБЕДА“, написа Кадиров.

Русия върви напред, макар и не с гигантски, но с уверени стъпки, и няма смисъл да се говори за преговори с Украйна, изрази увереност лидерът на Чечня.

Ето какво написа чеченският ръководител:

Всеки ден вземаме пленници. Апти Аронович няма време да ги покаже всичките в рубриката „Нашите пленници“. Не винаги можем да покажем онези от тях, които са решили да останат в Русия и да се борят срещу западните сатанисти.

Доброволци продължават да се присъединяват към редиците на Ахмат. Това показва, че в страната е пълно с истински патриоти и мислещи хора. Това също е радващо.
Екипировката на подразделенията е достатъчна. Готови сме за студове и мразове.

Силите ни напредват, макар и не с гигантски, но с уверени крачки. И няма смисъл да говорим за преговори, защото Русия е в по-изгодна стратегическа и икономическа позиция. Все още имаме няколко града, които трябва да си възвърнем. И тогава ще позволим на сатанинското ръководство на Украйна да подпише документите за капитулация и най-накрая ще освободим украинския народ от пълното му унищожение от Запада.

Сигурен съм, че още през 2024 г. всички ни очакват добри новини и победа. И в името на това ние сме готови да изпълним всяка заповед на нашия върховен главнокомандващ Владимир Владимирович Путин.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Кадиров: "Трябва да си върнем още няколко града в Украйна". И каза кога ще бъде "позволена" капитулация

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!