Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Медведев: Американците безмилостно ще смажат украинския президент Владимир Зеленски

Американците безмилостно ще смажат украинския президент Владимир Зеленски, когато си „поиграят“ с него, като с опитно насекомо. Това написа заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев в канала Telegram.

"Колко много американските ентомолози обичат експерименти с насекоми. Тяхното национално забавление е да поставят всякакви различни паяци в буркан и да гледат с нескрито удоволствие как се поглъщат един друг", написа още Медведев.

Медведев отбеляза още, че „собствениците им също ги поставиха в стъклен съд, като постепенно ги лишиха от храна“ и „никой не се съмняваше, че всичко това ще свърши“.

"Рано или късно самото наблюдение на поведението на насекомите става безкрайно скучно. След това те се поставят на диета и се наблюдава растежът на агресията на членестоногите. Сега тези малки отровни същества жилят и поглъщат себеподобните си особено агресивно. Разбира се, оцелява този, който е по-смел, по-силен и по-дебел. Който изяде повече от конкурентите си и открадна повече храна, споделяйки я с някои другари. В крайна сметка те също искат да ядат за официалната сметка на звездите и райета. И избират страната на най-перспективния паяк за храна“, подчерта Медведев.

„А какво да кажем за този най-важен паяк-актьор, който е напълнял за сметка на кръвта и телата на своите съплеменници? Какво ще стане с него, с победителя? Той ще бъде безмилостно смачкан от чехъл, когато с него старшият ентомолог ще си играе достатъчно“, изрази увереност Медведев, обобщавайки публикацията с латинската фраза sic transit gloria mundi.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Медведев: Американците безмилостно ще смажат украинския президент Владимир Зеленски - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!