Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Най-голяма полза от фотоволтаиците имат фотоволтаичниците, защото дори да няма слънце, токът от фотоволтаиците се продава...

Dimcho Stefanov Dimov

Най-голяма полза от фотоволтаиците имат фотоволтаичниците, защото дори да няма слънце, токът от фотоволтаиците се продава и парите от тоя ток директно отиват при фотоволтаичниците, според както е редно. Ще кажете, че когато няма слънце фотоволтаиците не могат да произвеждат ток, но пък аз ще ви отвърна, че тия глупавички и маловажни детайли се въртят само във вашите дребноскроени, еснафски глави. Фотоволтаичен ток винаги е имало и винаги ще има, без никакво значение от слънцето, мъглата, снега или облаците, просто щото има и други модели ток, дето не са от фотоволтаици. А както всеки богат и умен фотоволтаичник знае, токът не мирише, щото така е казал даже Веспасиан, и никой не може да каже откъде се е взел тоя ток, важното е да бъде продаден с етикет "фотоволтаичен".

А пък вие, като не разбирате от тоя бизнес, не се обаждайте! И ако някога сте си мислели, че с тока от фотоволтаиците ще си светите, ще се греете и ще си готвите, значи нищо не разбирате от енергия и отново призовавам да не се обаждате!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!