Следвайте "Буднаера" в Телеграм

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЗА РАЗДЕЛЕНИЕ, А НЕ ЗА ОБЕДИНЕНИЕ


Николай Марков

Така наречените "журналисти" са по-нагли и от така наречените политици. По всички така наречени медии се задава напоително един и същ въпрос: "Докъде ще стигнем с това разделение и омраза?" Ще им отговоря. До това, те, заедно с политиците да отидат в небитието. Революция предстои, глупаци такива! Революция.

Отчаяна, свирепа и съвсем логична война за справедливост.

Елена Гунчева-Гривова

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЗА РАЗДЕЛЕНИЕ, А НЕ ЗА ОБЕДИНЕНИЕ

То, обединението, си е хубаво нещо, докато не се замислим за същността му. Ма как да се обединим например с изтрещели от евроатлантизъм розАви джендъри, развяващи се на тротинетки, плътно прегърнати по двама? Как да се обединим примерно с рошавата и некъпана булка Янакиевица, която се гнуси от нас и най-вече от Родината си? Как да се обедини корумпето с почтения и родолюбеца със субсидирания диванен патриот? Ами няма как да стане!

За да стане хубав хляб, се отсява житото от плявата. За да стане хубав мед, в него не се оставят мухи и катран. Как да станем народ с хора като Сюлейман Пуси, Ленчето Кремче, Саксккобурга, Просто Киро и Асеня, Янакиевица и Минджев? Просто дори планетата не е достатъчна да ни побере заедно и мирно.

Затова имам логично и разумно предложение: нека всичкото изтрещяло да се обедини, да си харесат някоя част от България /и София става/ и да си обявят независимост от Бай Ганя. Официално знаме - шаренкото, на дъгата, химн: "Пляс, пляс, педалите.". Да си сложат Лорер за премиер, а Пуси за министър на отбраната. Терзиев може да е министър по въпросите на прайда. Разбира се, Емили - говорител на правителството. Ще им дадем и националните медии, и без това са п...ски! Като правоприемник на част от България, те ще си останат в ЕС, а ние, като по-простовати и така да се каже, народни, да вземем да се махнем, та да не им се пречкаме на тротинетките и наплива на епилирани мъже.

Какво толкова, на Балканския полуостров има вече две български държави, колко му е и три да станат. Може и те да си създадат собствен език и история.

Та дано след това не ни занимават с глупостите си, че ни писна!

Елена Гунчева-Гривова

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!