Следвайте "Буднаера" в Телеграм

КОГАТО ЛУДИТЕ БЯХА НА ВЛАСТ...

Елена Гунчева-Гривова

КОГАТО ЛУДИТЕ БЯХА НА ВЛАСТ....

Едно време баба ми ми казваше, че лудите жени се познавали по дългата, занемарена, мръсна и несресана коса и налудничав поглед. Съдейки по организъма на снимката, баба ми веднага би я пратила в заведение, където лекуват душевни болести, ама от по-тежките.

Незнайно как хора с ментални отклонения и психопатични наклонности постоянно дефилират по медиите и ни облъчват, направо заразяват с лудостта си. До степен на човек да му се доповръща, с извинение, само като им чуе именцата.

Този организъм се срамувал от българските хора. Не ги харесвала, значи, били байганьовски и просташки. Неевропейски някак си. Щот туй - съществото, е родено във Версай със златна лъжица отзад и под звуците на виенски валс! Кой знае какви диви селяндури са били предците й, тръгнала да се гнуси от народа си! Впрочем името й също селянее по краищата, едно таквоз неевропейско ми идва!

Ами, Славке, МА, и нас ни е гнус от теб. Няма по-гнусно нещо от мазен и некъпан безродник. Особено пък ако е жена. Явно физическата нечистоплътност е следствие от душевната мръсотия и гнусота в душата ти!

Европейски танци й се искали на съществото. Като вземем едно дърво......

Елена Гунчева-Гривова

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!