Следвайте "Буднаера" в Телеграм

РАЗПАДАЩАТА СЕ ДЪРЖАВА – Сърдете се на себе си!


May be an image of 3 people, snowball, ski slope and text
Facebook

Grigor Lilov 

Министърът на енергетиката Румен Радев даде пресконференция за липсата на ток. Правело се всичко възможно повредите да се отстранят най-бързо. Към 17 часа всички засегнати подстанции – 20 на брой, са с редовна свързаност.

***** В Западна България днес 778 населени места с малко над 300 хил. абонати бяха без ток - основно в областите Благоевград, Видин, Враца, Монтана, Перник, Софийска област, Плевен, Ловеч и Кюстендил.

***** В южната част на страната 55 селища с над 300 хил. абонати останаха без ток. Най-сриозно са засегнати областите Стара Загора, Хасково, Сливен, отчасти Пловдив и отделна села в област Смолян.

***** В Северна България е най-сложна ситуацията - там 779 населени места със 196 хил. абонати нямат ток.

––––––––––––––––––––––––––––

Почти половин милион абонати все още са без ток (към 18 часа)

Това означава милион българи.

Днес рано сутринта 800 000 абонати бяха без ток.

Т.е. към 2 милиона души.

Вчера и снощи само Господ и министърът си ги знаят, защото и над една трета от София беше останала без ток. Вероятно това е половината население на България.

–––––––––––––––––––––––––––

Министърът е много приказлив. Но внимателно отбягва темата за операторите EVN и българската „Електрохолд (бившата ЧЕЗ). Авариралите мрежи на ниско и средно напрежение са техни, те са им собственост. На сайтовете на тези компании, които твърдят, че са отговорни за клиентите си, няма дори думичка за ситуацията.

България е разпадаща се държава!

Малко по-силен вятър и малко повече сняг блокираха тока в страната, блокираха съществена част от националната пътна мрежа. Днес сутринта маса излитащи полети закъсняха от летище София, понеже нямаше работеща противообледеняваща машина. И т.н., и т.н.

Това е следствието от корупцията и продажността в държавните регулиращи органи и в министерствата.

Но само 26% от българите считат, че корупцията е основният проблем на страната ни. И с убеденост гласуват за корумпирани партии и корумпирани политици. Сърдете се на себе си!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!