Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скоро няма да има нужда от съдебна система, защото няма да има държава

Kalina Androlova

Атанас Славов за пореден път тиражира мантрата на ДБ: "Надявам се ДПС да подкрепи конституционната реформа". Геополитическа и политическа недалновидност и тъпоъгълничество!

Заради тяхната боклучлива конституционна реформа ще харижат България на който може да я вземе. Да не говорим, че са клекнали и са дали пръчката на своя унищожител. На най-големия си враг, който ги бие през ръцете, смалява ги и им се усмихва. Наистина фрапиращо губещи палячовци. Загубиха всичко, на което се основаваше тяхното съществуване. Даже ексклузивната си връзка с американското посолство.

Собствената им глупост ги изгриза отвътре. Вместо да се сетят накъде бутат България, която явно не умее да се самоуправлява, те продължават да я тласкат към бездната на бездържавност и вилает-сателит на южната ни съседка. Пилешките им мозъци стигат до собствения им нос, с който подушват единствено някакво измислено доволство, че ще ограничат функциите на прокуратурата.

Скоро няма да има нужда от съдебна система, защото няма да има държава. А някои от политиците ще се самоуспокояват, че управляват финансово-енергийни потоци от Русия през Турция до нас. Ситуацията е: да продадеш България!!! Всеки си има задачки, един - съдебна реформа, друг - Магнитски, трети - рафинерията, четвърти - газа, пети като Асен и Кирчо - да врътнат няколко схемички, шести - да смотае ПП-тата. Такова неспособно и продажно племе не може да запази държавата, която му беше подарена преди около 140 години. Време е всичко да си дойде по местата, както си е било преди това. Този, който ни е подарил държавността, да се опита да ни я отнеме. За назидание. И никакъв ЕС и НАТО няма да ни спаси. Ще го решат докато спим през нощта или правим невежи циркове в парламента.

Малкото грамотни и обучени в областта на националната сигурност измират, остават пилешките IT-фантасти, чуждите агенти, както и алчните грабители на прехода, които считат, че ще могат да живеят космополитно и без граници, извличайки безкрайни потоци от вилаета. Остава въпросът къде?! Къде ще живеят?! В африканска и ислямска Европа ли, която изостава от Америка и Азия със скандална скорост??! В котела, който се очертава съвсем скоро да започне да кипи на Балканите ли?! В САЩ, Великобритания и Канада на глобалисткия финансово-идеологически-тоталитаризъм ли?! Няма предател на родината си, който да е преживял дълго и добре в Лондон, мога да посоча безкраен ред от примери. Чуждите родини не обичат предателите на коя да е родина. Никой не обича предателите. И Господ не ги обича.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!