Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Денкoff, един ден путьовците ще са срамна страница от историята


May be an image of 6 people, poster and text Facebook

Елена Гунчева-Гривова

ДЕНКOFF, ЕДИН ДЕН ПУТЬОВЦИТЕ ЩЕ СА СРАМНА СТРАНИЦА ОТ ИСТОРИЯТА

Глистът Денков не престава да излага България навсякъде. За смях станахме на всички, като ни сочат за пример за ибрикчийство и слагачество пред американците, а българските политици отдавна са пример за корупция, лакейничество и липса на гордост и авторитет.

Този път глистът заявил, че путиновците щели да бъдат срамна страница в историята. Денкoff, путьовци като тебе са срамна страница в историята на България! Дори наличието на една гънка в мозъка би трябвало да ти подскаже, че не се говори така за лидер и държава, които на практика си печелят войната. А ние, както винаги, сме избрали страната на булката.

Срамна история са евроатлатиците, които поставят американските интереси преди българските. Срамна история са мухльовци, неслужили и ден в българската армия, да закриват поделения и да даряват българските оръжия на чужди държави. Срамна история са премиери, които дори не знаят добре български език, лъгали в официални декларации и станали символ на психически отклонения. Срамна история са визитите ви ежедневно в американското посолство за указания и заповеди!

Путьовци като теб, глист смотан, са срамна страница в историята на България!

Елена Гунчева-Гривова

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!