Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИЗВЪНРЕДНО! Има опасност за живота на Кирил Петков! София е залята с фентанил, примесен с кокаин

Столичният наркопазар е залят от фентанил на таблетки или на кристали или под формата на смес с кокаин. Застрашен е животът на всички употребяващи пици на кристали, особено от непроверени дилъри и разносвачи, научи BNEWS.

Ето предупреждение, което бе публикувано във ФБ към всички употребяващи и техните близки.

„А сега едно предупреждение.

Очевидно вече в София има фентанил, продават го на таблетки, или смесен с примерно кокаин, или марихуана

В малки дози не е опасен, но е силно пристрастяващ.

Признаци: точководни ресници, еуфорично състояние (без причина), обща подпухналост, сърбежи, виене на свят и припадъци.

Има тестови лентички.
При най-малкото съмнение, тест.“

Дали охраната от НСО е предприела нужните предпазни мерки за своите ВИП подопечни с видима пристрастеност към забранените вещества? BNEWS се надява, че в НСО следвъ оперативната обстановка и щателно проверяват съдържанието на кутии с пици към техните пациенти и клиенти.

Предвид неконтролируемото поведение на ценния държател на Сглобката с Пеевски и Борисов и виден наш държавник Кирил Петков е необходимо да се раздават безплатни тестове за пици в Парламента, Столичната Община и в МС, а служителите от НСО да бдят за появата на признаци сред своите подопечни. Държавните институции през последните 2,5 години станаха обекти с висок риск от употреба и разпространение на забранени вещества.

В екипа от охранители на Кирил Петков е необходимо да има лекар токсиколог или поне медицинска сестра с опит в даването на първа помощ на предозирали или наркозависими. Както самите му сегашни партньори разказаха миналата година, Кирил Петков рядко слиза от белите магистрали. А сега белите магистрали са поръсени обилно със смъртоносния фентанил от Китай.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ИЗВЪНРЕДНО! Има опасност за живота на Кирил Петков! София е залята с фентанил, примесен с кокаин - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!