Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вече съм напълно спокоен за евроатлантическото бъдеще на България. И само ако някой се опита да ми каже, че евроатлантическите ценности са

Dimcho Stefanov Dimov

От вчерашните кадри, показващи действията на българската полиция категорично заключих, че и органите на реда в България вече са евроатлантически. Уважението към гражданите от страна на полицията е евроатлантическо, езикът, който полицейските служители използват е по евроатлантическите богат и категоричен, ритниците бяха елегантни някак по евроатлантически, палките, с които бяха удряни гражданите определено бяха с евроатлантически дизайн. Вече съм напълно спокоен за евроатлантическото бъдеще на България. И само ако някой се опита да ми каже, че евроатлантическите ценности са някакви други, ще му кажа, че тъкмо това е евроатлантизъм в пълен блясък и функция. Да знаете, че друг евроатлантизъм няма.

Надявам се славитрифонов, радостинвасилев и останалият европланктон да са успели да се насладят на евроатлантическата грижа, която получиха българските граждани вчера!

Виват ероатлантизмус булгарикус!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!