Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тошко Йорданов за дерогацията: Едни 3 милиарда ще се пренасочат. Фирми, които ще внасят новия петрол, може да са близо до ДПС и ГЕРБ

Вие давате ли си сметка какво означава вчерашната поправка за „Булгартрансгаз“ – нещо, което ние им обяснявахме един месец по-рано – че ще фалират дружеството. Малка тайна – Асен Василев иска да го фалира“, коментира Тошко Йорданов, председател на групата на ИТН в НС, по повод приетите вчера промени в Закона за контрол по прилагане на ограничителните мерки с оглед на действията на Русия, дестабилизиращи положението в Украйна.

Станислав Балабанов, Има такъв народ

В отговор на въпрос за рафинерията в Бургас Тошко Йорданов каза, че може само да имат „обосновани догадки, че ако три милиарда, които в момента отиват към жълтите павета, благодарение на дерогацията„, ще се пренасочат в друга посокаПо думите му фирми, които ще внасят новия петрол и евентуално готовите продукти, може да са близо до ДПС и ГЕРБ.

Според Йорданов „най-забавното е, че вотът на недоверие е внесен от БСП“, но те се регистрираха, за да направят кворум. Предполагам, че когато се случи да има кворум, те ще подкрепят правителството, така че ще ви помоля да не броите БСП като опозиция по отношение на кабинета, добави депутатът.

Станислав Балабанов добави, че един независим народен представител „също реши да подкрепи тези, които предаде“. По думите му БСП е подкрепила кворума в зала, което показва, че видимо като инициатор на вот на недоверие, допуска фатална политическа грешка.

Източник: БТА

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Тошко Йорданов за дерогацията: Едни 3 милиарда ще се пренасочат. Фирми, които ще внасят новия петрол, може да са близо до ДПС и ГЕРБ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!