Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Севделина Арнаудова уличи Петков в лъжа, НО ТО КОЙ ЛИ НЕ ГО Е УЛИЧАВАЛ: Той ми се обади с молба Борисов "да му вдигне телефона”

Кирил Петков доказва отново, че не е приятел на истината!

След проведения разговор с Кирил Петков, Бойко Борисов призова симпатизантите на ГЕРБ да гласуват за кандидата на правителството на балотажа в София, обяснява пиарът на лидера на ГЕРБ

"Кирил Петков доказва отново, че не е приятел на истината! В петък вечерта преди балотажа на изборите той ме потърси с молба Бойко Борисов “да му вдигне телефона” (както обикновено), защото през целия ден не успявал да се чуе с него.

Васил Петев: Издишай, бе, Киро! Издишай! Че мозъкът ти умря. От тая голяма надморска височина…

След проведения разговор с Кирил Петков, Бойко Борисов призова симпатизантите на ГЕРБ да гласуват за кандидата на правителството на балотажа в София." 

Това написа във Фейсбук Севделина Арнаудова, пиар на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов по повод твърденията на Кирил Петков, че не той, а Борисв го бил потърсил по телефона преди балотажа на местния вот в София.  

По-рано днес Петков коментира по повод твърденията на Борисов, че му е звънял, за да иска подкрепа за Васил Терзиев в София. Иначе правителството падало.

Аз не съм звънял на Бойко Борисов, той ми звънна, каза Петков в "Лице в лице" по бТВ. И посочи, че в разговора е казал на Борисов: "Доста опасно е да имаме Ваня Григорова за кмет на София".

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Севделина Арнаудова уличи Петков в лъжа: Той ми се обади с молба Борисов "да му вдигне телефона”

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!