Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вашето име ще влезе в историята на България, като име на човек, който е затрил своята родина. Вие ще бъдете демонът, унищожил българската държава, българската страна и българския народ...

Вие ще сте онзи зъл човек, съсипал България и нейния народ.


Dimcho Stefanov Dimov·

Дълго време искам да направя лично обръщение към един човек. Неговото име е Бойко Борисов.

Господине Борисов, трябва да сте наясно, че огромна част от българският народ знае какво се случва в държавата България, като подробности изобщо не са необходими, защото всичко е кристално ясно до най-пикантни детайли.

Трябва също да знаете, че нежеланието на огромна част от българите да гласуват се дължи именно на Вас, Вашата партия и Вашето управление.

Трябва да знаете, че българите не са апатични към политическата преходност в България, а са дълбоко отвратени и не желаят да си цапата ръцете с бюлетините, узаконяващи безчинствата на българската политическа каста.

Господине Борисов, същата тая огромна част от българите знае какво се случва с Вас и прекрасно разбира всички ваши машинации и шмекерии и дори да не знае конкретни елементи и подробности от тях, съвсем не е трудно да се досети.

Господине Борисов, ние знаем, че знаете, че знаем какво се случва в държавата, знаем Вашата роля и Вашето участие в динамиката на българското политическото свлачище, но това не е от първостепенна важност.

Ние знаем, че от един момент нататък Вашите действия са продиктувани от страх. Реален физически страх.

Ние знаем също, че имате всички основания да се страхувате много, защото се намирате в ужасяваща ситуация и нямате полезен политически ход, освен подчинение на сили, които имат за цел унищожението на България. Тоя исторически товар рано или късно ще Ви смаже и ще бъдете превърнати в кафяво мокро хронологично петно на страниците на трагичната българска история, ако нямате против да използвам тоя метафоричен израз.

Господине Борисов, ситуацията в която се намирате е съвсем логична проекция на всичо, което сте вършили, и в което сте се забъркали и съм убеден, че голяма част от това, което ви се случва в тоя момент изобщо не сте очаквали и най-вече не сте допускали да бъдете преследвани, притискани, унижавани от Вашите бивши приятели, които се оказаха най-обикновени хищници. Вече им дължите толкова много, че изплащането на дълговете ще Ви коства всичко, дори до живот, вероятно в прекия смисъл на тоя израз. Разбирате ли? Но това не е най-лошото.

Най-лошото е, че Вашето име ще влезе в историята на България, като име на човек, който е затрил своята родина. Вие ще бъдете демонът, унищожил българската държава, българската страна и българския народ. Всичките Ви действия ще бъдат сочени, като преднамерена и планирана антинародна и антидържавна дейност, просто защото такъв ще прочитът на Вашите действия. Разбирате ли? Вие ще бъдете провъзгласен за новия Българоубиец.

Господине Борисов, ако продължавате да се движите по унищожителната за България евроатлантическа траектория, знайте, че нито едно от Вашите изказвания няма да бъде запомнено, нито дума от изречените изречения и нито звук от Вашите речи. Това, което ще бъде запомнено са Вашите действия, в които е много трудно да бъде открит най-блед намек за патриотизъм. Тая липса на патриотизъм и любов към българския народ постепенно ще изпълни обема на историческия разказ за Вашето политическо поведение и накрая Вие ще сте онзи зъл човек, съсипал България и нейния народ. Повярвайте, че думите ми изобщо не са преувеличени! Повярвайте!

Господине Борисов, в момента Вие и Вашата партия овластявате криминална пасмина от десетина политически отрепки, които изпълняват чуждестранния план за ограбване на българите за десетилетия напред, а вашата вина никак не е по-малка. И ако преди се носеха слухове за нечистото ви политическо поведение, то днес Вие и Вашата партия се намирате крайно очевиден политически заговор срещу България. Тогава се носеха слухове само за това, че Вие и партията Ви крадете, които по една или друга причина, предимно от административно-шуробаджанашки характер, си останаха само в сферата на слуховете. Днес участието Ви в престъпна конспирация срещу българите е неоспоримо. Повярвайте, че имената на Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Радан Кънев, Атанас Атанасов ще бъдат забравени или бегло споменавани, защото са обикновени продажни паразити и от тях се очаква да вършат точно това, което вършат. Те даже не се прикриват, нито се стараят да изглеждат що годе прилично, просто защото им е все тая за българите и България. Но Вие, Вие господине много дълго време се опитвате да се покажете спасител на народа. Дори допускам да има известна доза искреност във Вашия минималистичен патриотизъм. Може би. За жалост, всеки път се случва някакво злощастно стечение на обстоятелствата, което не Ви позволява да извършите родолюбивия акт по спасяването на Родината и всеки път вместо нещо добро и полезно, Ви се получава крайно неприятен провал с грозни последствия.

Господине Борисов, сега ще изложа истинската причина за моето обръщение към Вас. Вие сте един от малкото реални шансове България да бъде спасена и от Вашите действия зависи изчистването на името Ви. Все още не е късно да напущите нечестивия събор на предателите и да застанете на страната на народа. Повярвайте ми, народът ще го оцени. Партията Ви все още разполага с ресурс и възможности, които могат да преустановят стремителното спускане на България в пропастта на унищожението, но това зависи от Вашата воля и смелост. И не, бягството не е нито решение, нито в него има спасение. Зная, че това което казвам звучи абсурдно, нелогично и направо глупаво, но промяната на перспективата може да Ви открие нов поглед върху възможностите.

Аз съм идеалист и не желая да отричам доброто у хората. Категорично не желая да отричам доброто у Вас и съм убеден , че на Вас никак не би Ви се искало да се виждате лош човек, лош българин, лош християнин, лош баща и дядо, нали!? А добротата е най-благодарното човешко качество и не заради външните благодарности, а заради вътрешното удовлетворение, което носи, защото човек по природа е добър. Стига да е човек.

Господине Борисов, обръщам се най-сърдечно към Вас със силна и искрена молба, да преосмислите политическото си поведение, защото това, което вършите сега нито е смело, нито е достойно, нито е добро и последствията от него ще са отвратителни.

Искам да знаете, че моя милост се установи да живее в друга държава именно по време на вашето управление и знайте, че това мое решение се дължи в най-голяма степен на Вашите управленски решения и последствията от тях. С една дума, напуснах България заради Вас. Повярвайте! Вие сте най-основателната и почти единствена причина да сменя адресната си регистрация и да замина за друга държава. Повярвайте също, че като българин, който никога, ама никога не е изпитвал и най-мижава симпатия към Вашата персона, нито към Вашата партия, никак не ми е лесно да напиша тия редове, но ще възкликна, като великия Тертулиан: „Вярвам, защото е абсурдно“. Даже вярвам, защото е съвършено невъзможно.

Господине Борисов, Бог да е с Вас, защото ще се нуждаете от Неговото благоволение и помощ. Ще се нуждате силно и много дълго време.

Сполай ви и помислете добре, като какъв искате да останете в българската история, защото човек не се ражда християнин, а става такъв. Но българинът се ражда българин и това не може да бъде променено.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!