Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Това е хуманитарна катастрофа

Николай Бареков Буден Журналист

Откакто Асен Василев прави бюджети, всяка година държавата под неговите грижи намалява с 40 хиляди българи. Един асенвасилевски шарлатански бюджет е на минус с точно 40 хиляди българи.

По данни на НСИ.

Асен Василев прави трети бюджет. До няколко месеца България вече ще е на минус 120 000 души. 120 хиляди българи по-малко за по-малко от три години. Това са точно толкова жертви (повече умрели, отколкото родени българи и избягали в чужбина), колкото са жертвите на атомната бомба в Хирошима. 120 хиляди българи по-малко за някакви си 36 месеца означава, че Киро Петков, Асен Василев и Продължаваме Промяната са заличили напълно от лицето на Земята и България един цял град с мащабите като на Русе и то само за 3 години. А Русе е петият ни по големина град. Това е хуманитарна катастрофа.

Изводът е, че отровните гъби Киро и Асен са точно толкова опасни за човешката популация в България до момента, колкото падането на една атомна бомба с мощността на Хирошимската. Тези двамата, натрапени от Посолството и поддържани от страховете на ГЕРБ и ДПС, са истинско бедствие за нас с мащабите на най-мощните ядрени катастрофи, познати на човечеството.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!