Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Снимки на кокаин в Белия дом обиколиха света

Британският таблоид Daily Mail публикува снимки на кокаин, открит това лято в едно от шкафчетата в Белия дом. Изданието отбелязва, че те се публикуват за първи път. За случая ви информирахме на 4.07.

Тайните служби пуснаха изображения на торбичка с бял прах, открита в шкафче, използвано за съхранение на лични вещи близо до западния вход на Белия дом“, пише таблоидът.

National Review: Путин стана символ на възраждането на обсадената, но горда и крепнеща Русия

Кокаинът беше открит на 2 юли, докато семейството на Байдън, включително синът на президента Хънтър, прекарваше уикенда в Кемп Дейвид. Веществото е идентифицирано като незаконен наркотик. Това доведе до евакуацията на Западното крило и затварянето на улиците около Белия дом. Започна 11-дневно разследване.

Джо Байдън със сина си Хънтър

Документи, получени от Daily Mail също показват, че заместник-директорът на ФБР Пол Абат е участвал в разследването . Скандал избухна около семейство Байдън, допълва изданието

„Тайните служби приключиха разследването за по-малко от две седмици поради „липса на доказателства“. Списъкът на заподозрените беше намален до 500 души, но записите от камерите за видеонаблюдение не можаха да идентифицират собственика“, уточнява изданието.

По-рано бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви , че Джо Байдън е бил упоен с кокаин преди речи. Според политика това се доказва от начина на изказване на президента в началото и в края на изказванията му. Тръмп също вярва, че кокаинът в Белия дом може да е принадлежал на президента Байдън или на сина му Хънтър.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Снимки на кокаин в Белия дом обиколиха света

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!