Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Публиката е приспана! И сега Васко Ухото щял да бъде кмет на всички софиянци, а


Facebook

Strahil Angelov

Резултатът от балотажа в София може да се обобщи приблизително така: ОИК (общинска избирателна комисия) София НАЗНАЧИ Васил Терзиев - Ухото за кмет на столицата с любезното съдействие на някои "опозиционни" партийни лидери, които прецениха, че е най-разумно да не се гласува за никой и по този начин направиха необходимото преднината от първия тур на правителственият кандидат да бъде максимално съхранена!

В ОИК са му допопълнили протоколите като са му написали и броя на гласовете, които са били нужни, за да излезе с едни гърди напред в инфарктния балотаж! С машинките (мадуровки) положението е още по-трагично. Има купища "бележки", на които не пише нищо - само някакви кодове и цифри, но и те са отчетени от ОИК София като гласове за Ухото.

И сега Васко Ухото щял да бъде кмет на всички софиянци, а свещенното правителство на Денков и Кирчо случайника е повече от стабилно. Публиката е приспана и омаламасана от натрапчивата пропаганда за великия нов кмет на София и неговите идеи за развитие на града, а съдът ще измисли нещо по отношение на жалбите, които "озлобени" неудачници са подали срещу избора на "доблестния" и "прогресивен" бизнесмен. Всичко ще се размие и животът ще си продължи по старому, а Ухото и шайката, която го назначи ще започнат да консумират плячката.

О правителство на Денков, ти право си дори и да грешиш! Тази максима се ползва като отправна точка за всичко, което се случва в разкапващата ни се държава. Лозунгът е особенно актуален за наведения Борисов и партията му, които уж са победители на всякакви избори, но в момента са отдадени на концесия и "подкрепят" академикът и схемаджиите около него във всяко едно идиотско начинание! А самопровъзгласилият се за академик Денков и веселата му компания стават все по-нагли и арогантни с всеки изминал ден прекаран във властта, която им бе подарена от Бойко.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!