Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гласувайте за когото си пожелаете! Вече е без знаение, защото накрая винги обявяват за "избран" кандидатът на ПОСОЛСТВОТО!

Strahil Angelov

Гласувайте за когото си пожелаете! Вече е без знаение, защото накрая винги обявяват за "избран" кандидатът на ПОСОЛСТВОТО!

Родината ни е маргинализирана колония, която само формално се управлява от група наместници, които всяка сутрин потвърждават евроатлантическата ориентация на територията и след това започват със схемите.

Никога не е имало по-наведени и унижени политици, които очевидно не разполагат със себе си, защото през годините лакомо са консумирали властта и са се оплели в зависимостти, които не им позволяват да решават сами абсолютно нищо!

Няма оттърване от правителството на Губернатора. Никой няма да посмее да го свали - НИКОЙ. И "управляващи" и "опозиция" са под пълен контрол. Това обяснява шизовренните действия и изказвания, които ни заливат от сутрин до вечер!

Национална трагедия! Тотално унижение! Ние сме победена държава с отнети права и суверенитет и съдбата на народа ни е в ръцете на победителите, чиито планове за нас са делече от добронамерени.

Днес Васил Терзиев ще положи клетва като кмет на София, въпреки всичките фрапиращи изборни нарушения, които надлежно бяха представени на съда - черно на бяло! Този човек не е ИЗБРАН, а НАЗНАЧЕН - разликата е огромна.

Поне спрете да плещите за "демокрация" и то "представителна".

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!