Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Колко плаща Ваня Григорова за ВУЗ-а на дъщеря си в Торино? (СНИМКИ)

Ваня Григорова, на която розови схеми с машини и бюлетини попречиха да стане кмет на София, може да се похвали не само с победи в политиката, които я направиха водеща фигура в лявото, но и с успехи на семейния фронт.

Не е тайна, че красивата дъщеря на новата политическа звезда – 20-годишната Габриела Стойчева, е студентка по архитектура в престижния политехнически университет в Торино, Италия.

Но колко струва екстрата?

Единствено Narod.bg разкри, че реномираният ВУЗ струва на Ваня Григорова… 0 евро на семестър! Причината е, че щерката Габи, освен красавица, е и умница – спечелила е пълна стипендия, която покрива разходите за образование.

От мама Ваня се изисква единствено да плаща такса за общежитие и храна, която в Италия излиза около 400 евро на месец, доста под харчовете на българските студенти.

За Габриела Стойчева се знае, че само преди дни –  на 7 ноември, празнува своя 20 рожден ден. Красавицата е завършила с отличие Първа английска гимназия в София и след много тежки 10 изпити следва архитектура в Торино.

Ваня Григорова е разведена с бащата на Габи – първия си съпруг Здравко Стойчев. От години прецаканата от жълтопаветните схеми кандидат-кмет на София живее на семейни начала с известния журналист Калин Първанов . Той беше и сред първите, които я поздравиха за успеха след първия тур на изборите.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Новина на Narod.bg: Колко плаща Ваня Григорова за ВУЗ-а на дъщеря си в Торино? (СНИМКИ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!