Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Налице са всички предпоставки за влизане в революционна ситуация, поради невъзможност пробемите да бъдат решени с мирни средства

Полк. Николай Марков

Макрон: "Положението в Нигер е притеснително, но какво ще стане ако в рамките на Европейския съюз в България и Румъния бъде извършена подобна революция?"

Мен ако питате, понеже познавам отблизо френската дипломация ще ви кажа нещо. При френските политически лидери какъвто днес е Макрон, няма нито една случайно казана дума. Включването в едно изречение на Нигер, България и Румъния е напълно преднамерено. Освен това е базирано на голям обем разузнавателна информация представена на Макрон от френските специални служби. Всъщност представлява послание към европейското и национално лидерство, което не осъзнава резултата от свои действия и бездействия в Източния блок и в частност в двете посочени държави. Макрон, както и някои други знаят, че както в Нигер, така и в България и Румъния се осъществи една дълбока несправедливост, реализирана по брутален начин. И рано или късно гнойната рана ще се спука. Предполагм, че президента Макрон е добронамерен и неговата цел е предотвратяване на събития, но не по силов път. И понеже България е Нигер и Нигер е България в пълния и преносен смисъл на това мое твърдение, процесите на противопоставяне са в ход. Налице са и всички предпоставки за влизане в революционна ситуация, поради невъзможност пробемите да бъдат решени с мирни средства.

И затова не е виновна Русия! А алчността на Дивия Запад и нейните местни марионетки.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!