Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СТАНА СТРАШНО: Мика Зайкова извади на светло порнографията на Кокорчо и Спецов

Икономистът Мика Зайкова сравни със земята министъра на финансите Асен Василев заради подготвяните от него данъчни промени.

"Освен данък донос, той измисли и данък просия, защото това за облаганато на бакшишите е чиста просия. Извинявайте ама такова чудо... Това не е екзотика, това е направо порнография, извинявайте за израза", изригна достолепната бивша депутатка пред БНР.

"Асен Василев няма пари и се чуди как допълнително да издои бедния българския народ. Вече има намерение да вдигне и други данъци и такси - като данъка върху апартаментите, дето ги обитаваме от време оно., Панелките ще ги вдигне с 30-40, до 60 процента, а по-луксозните имоти сигурна с 2-3 пъти повече. Не може да искаш да сложиш данък върху пазарната цена, защото досега налогът се изчисляваше съгласно данъчна оценка. Повишиш ли данъчната оценка, означава, че се повишава и такса смет. Тоест слагаш втори, прикрит данък. Той е измислил и други прикрити данъци", бясна е Зайкова.

Според нея с данъчните промени не са съгласни нито синдикатите, нито с работодателите.

"Извинявайте, ама става въпрос за данъци, които натоварват хората и според Кодекса са труда трябва да се консултират и със синдикатите, и с работодателите. Нито едните са съгласни, нито другите. Той е готов да обложи и тоалетната ми хартия, само и само да събере повече пари, защото не може да си събере парите. 1.995 млрд е дупката в ДДС-то. Ами събери си ДДС-то. Спецов не може да си събере ДДС-то", добави още Мика Зайкова.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: СТАНА СТРАШНО: Мика Зайкова извади на светло порнографията на Кокорчо и Спецов - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!