Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ: Алексей бе ментор и втори баща на Кирил Петков. Лена ходеше при него на психотерапия след парапета

АВТОР:  НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ

Не съм се срещал с Алексей Петров, твърди в интервю за партийния си орган „Дневник“ Кирил Петков.

И добавя: „В агенция ПИК правят от баща ми пауър брокер“. Брокер на влияние, демек.

Заради паметта на Алексей, с когото бяхме приятели и който не може да стане от гроба и да реагира, ще поясня: Кирил Петков е изпаднал в обичайния си ментален статус – лъже. Лъже безогледно и разчита именно на това – Алексей е мъртъв и няма да възрази, нито да опровергае.

Алексей Петров и Петко Петков бяха повече от братя. Алексей бе ментор на Кирил Петков още от появата му в българската политика. Кирил го приемаше като втори баща. Тъжно е, че сега се отрича от него по конюнктурни съображения. Тъжно, но показателно за морала на този човек.

Бяха си толкова близки, че Кирил изпрати Лена при Алексей на нещо като психотерапия след появата на видеото с парапета.

Това го знам от самия Алексей, както и от очевидци в ресторанта му.

Ако те лъжат, е друг въпрос, но няма как да лъжат, защото хронифицираният лъжец в българската политика се нарича Кирил Петков. По темата има и решение на Конституционния съд. 

Вече съм имал повод да разкажа, че Алексей се мъчеше да оправи отношенията ми със семейство Петкови – с Петко и Кирчо. На няколко пъти трябваше да се срещаме в лабораторията на Петко в Биологичния факултет, но в последния момент „сгледата“ все се разпадаше, тъй като те отправяха абсурдни изисквания. Примерно, преди да се видим, аз да трия публикациите за парапета и Лена. Това бе болката им – парапетът. Нищо друго не ги интересуваше.

Всичко това вече няма значение. Веднага след убийството на Алексей с Петко Петков намерихме начин по мъжки да си простим. И да си кажем, че и на двама ни е мъчно. Такъв е човешкият подход, а не усукването на Кирил, който се прави, че не познавал Алексей и го бил виждал само веднъж, на заседание на Тристранката в МС?!

Не бих човъркал раната, ако Кирил не продължаваше да лъже.

Да беше пич, щеше да излезе и признае: Да, бяхме близки с Алексей, той ме съветваше, той направи контакта с Борисов, без него нямаше да има ни сглобка, ни кабинет.

Защото това е истината, колкото и да им е неудобна в момента.

Сглобката пое ангажименти към Алексей, той претендираше да се върне в ДАНС, а те нямаше как да удовлетворят щенията му. Стана неудобен. Неудобен бе и по друга писта – заради участието му в сагата с отстраняването на Гешев.

Тепърва чорапът ще се разплита, но такива като Кирил Петков на всяка цена се мъчат да отвлекат вниманието на публиката от онези драматични събития – атентата срещу Гешев и уволнението му, убийството на Къро, загадъчната смърт на адвоката на „Промяната“, загадъчната смърт на брат Галев, разстрела на Алексей Петров…

Май позабравихме за тази кървава вакханалия, разиграла се в рамките на месец-два. За причинно-следствената връзка.

А без нея перверзният съюз на ГЕРБ и ППДБ не би бил възможен.

Да, сега успяха да потулят всичко, защото „всичкото“ в държавата е тяхно – и прокуратурата,  и МВР, и службите, и медиите, и парламента, и правителството, че и посолството. Но утре? Утре, когато всичко скрито стане явно?!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ: Алексей бе ментор и втори баща на Кирил Петков. Лена ходеше при него на психотерапия след парапета - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!