Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Дъглас Макгрегър: Допреди няколко месеца Зеленски бе героят на Запада. Днес всички го презират

Ще направим както във Виетнам - напускаме и сменяме темата. Сега тя е Израел, Израел, Израел...

С него е свършено. И може само да се предполага колко време остава до бягството му в една от вилите му във Венеция, Маями или някъде другаде

Само допреди няколко месеца (украинският президент Володимир) Зеленски бе героят на Запада. Героят на деня, който ще спаси всички от руснаците.

А днес всички го презират. Той стана обект на наснешки. С него е свършено. И може само да се предполага колко време остава до бягството му в една от вилите му във Венеция, Маями или някъде другаде.

Путин: В Руската империя не е имало никаква Украйна, тя е създадена при съветската власт!

Това заявява във видео интервю бившият съветник на президента Доналд Тръмп - полковникът от резерва на американската армия Дъглас Макгрегър. И още:

И, разбира се, кражбите, корупцията, търговията с хора - всички възможни пороци на обществото в Украйна са напълно извън контрол.

За това предупреждаваха мнозина, когато започна този военен конфликт. И, уверен съм, че сте наясно - оказа се, че много от оръжията, които сме доставили на армията на Украйна, бяха забелязани в ръцете на Хамас и вероятно - на Хизбула. А вероятно и в нечии други, в които не ихме искали да видим това оръжие.

Мисля, че дойде краят на Украйна. Но ние възнамеряваме да пратим още милиарди долари, за да поддържаме измислицата, че тя е жива, и видимо ще продължим през цялата предизборна кампания. А след изборите ще признаят - какво пък, всичко свърши, време е да се движим напред.

Няколко души ме питаха - когато в Украйна всичко свърши, какво ще правим? И аз винаги отговарям - а какво направихме в края на войната във Виетнам? Напуснахме и сменихме темата. А темата тук вече се сменя. Сега тя е Израел, Израел, Израел. А Украйна остава далечен спомен...

Превод и редакция: Епицентър.БГ

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Дъглас Макгрегър: Допреди няколко месеца Зеленски бе героят на Запада. Днес всички го презират

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!