Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: За мен сглобката не съществува. (Аз ТЕХ изобщо не ги познавам!) Хванах се на бас с Кирил Петков, че ще загубят София

"Имаме бас с Кирил Петков (двамата не пием) за бутилка уиски. Казах му, че така, както прави, ще отидат на балотаж с Ваня и ще загубят София. Предложих на Петков да го издигнат за кандидат за кмет на София (вместо ДС и Васил Терзиев) и ние нямаше да издигаме наш. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Ловеч, където отиде да подкрепи за втория тур Валентина Недялкова.

„За мен сглобката не съществува, след неделя ще мислим какво да правим“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, като подчерта, че не е сигурно дали другата седмица ще има работещ парламент.

Кой сега ще му даде … 30 бона заплата?

„За мен сглобката в момента не съществува заради безпринципното поведение на ПП-ДБ. Те призовават всички срещу ГЕРБ. Знам къде са им аверите, приятелите, срещат се по вили и кръчми тайно – нека да го правят. Аз не виждам смисъл да се срещам повече с тях. В сряда ще направя национално съвещание, за да преценим дали имаме нужда повече да бъдем заедно и да носим отговорност с хора, които плашат собствените си министри, каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов разкритикува решението на Министерски съвет да одобри закупуването на бойни машини „Страйкър“, без да има решение за това на парламента.

„Те са гласували вчера за „Страйкърите“ без решение на парламента и ще ни вкарат в такъв юридически казус сега – само, за да се покажат на някого. Не знам на кого ще се покажат, защото може да направят така, че да объркат всичко. Има юридически казус – те вчера са взели решение преди да се произнесе Народното събрание. А ако няма Народно събрание другата седмица? Защото те мърсуват навсякъде със всякакви партии и коалиции само да е срещу нас“, каза Борисов.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Борисов: За мен сглобката не съществува, след неделя ще мислим какво да правим

Борисов: Сглобката не съществува. Хванах се на бас с Кирил Петков, че ще загубят София | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!