Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Васил Терзиев избяга от финален дебат с Ваня Григорова, иска да са в €$ тройка +


Ранобудните пияндета: За да няма спекулации, ген. Наско беше на брифинга на Васко ДС Терзиев! Стига интриги!

Васил Терзиев отсече: Крим е украински

Ваня Григорова: Украинското знаме няма да стои на Столична община, трябва да се вее българско и...

Финален дебат за София между Васил Терзиев и Ваня Григорова няма да има.

Отборът на Терзиев представлява българската дясна лъжа на уродливото ново ляво

Кандидатът за кмет на столицата от ПП-ДБ отказа участие в предложения формат, съобщи БНТ.

Още в неделя БНТ и bTV заявиха готовност да реализират първия по рода си съвместен телевизионен дебат за местни избори - днес от 20:00 часа, с водещи Добрина Чешмеджиева и Мария Цънцарова, но този проект няма как да бъде реализиран.

Снощи кандидатът на левицата за кмет на София Ваня Григорова написа в отворено писмо до Васил Терзиев, че го очаква на дебата днес, организран от БНТ и bTV от 20,00.

Часове преди това писмо обаче от щаба на Терзиев заявиха, че предлагат дебат между Васил Терзиев и Ваня Григорова, но... по тройки. 

"Разбирам, че имате нужда някой да Ви суфлира, може да вземете със себе си депутати, министри, Борис Бонев, приятели, колеги, когото поискате... Аз ще Ви очаквам там", отговори му Григорова.

И допълни: "Когато отправяте подобни оферти, добре е да си припомните, че в момента сте кандидат за публична длъжност, а не корпоративен шеф, който смята, че подчинените му са длъжни да изпълняват прищевките му".

"Очаквам Терзиев на дебат, няма да говоря с партийни лидери, а със софиянци. Софиянци заслужават да им дадем възможност да направят информиран избор", заяви Григорова вчера във видеообръщение във Фейсбук. 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: https://epicenter.bg/article/Finalen-debat-za-Sofiya-mezhdu-Vasil-Terziev-i-Vanya-Grigorova-nyama-da-ima/331325/2/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!