Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИЗВЪНРЕДНО! ГЕРБ напуска Сглобката другата седмица! Нови избори или кабинет на малцинството с премиер Мария Габриел или Бойко

Борисов вдига червен картон с Червената Ваня на измамниците от „Промяната“.

Вотът на ГЕРБ в неделя в столицата за Ваня Григорова не само ще бутне ПП и ДБ от министерскитв кресла, но и може да върне Бойко Борисов обратно на премиерския пост. Войната със соросоидите вече е обявена!

След изборите в неделя иде турболентна седмица и още по-ураганни политически ветрове. След погрома, който ПП и ДБ отнесоха – само 200 общински съветници в цялата страна и 1 селски кмет в Хитрино, става абсурдно тяхното правителство да стои на власт.

Дори ПП да спечели София, което ще стане много трудно, кабинетът пада. ГЕРБ ще напусне Сглобката, но най-лесно ще стане, ако Кирил Петков остане без кмет в столицата, Пловдив и Варна и само с хитреца от Хитрино.

Какво следва? Вариантите са два. Или правителство на малцинството с мандата на ГЕРБ, който ще се върне при тях, или нови избори посред зима.

Вариантите включват и премиер Бойко Борисов с подкрепата на ГЕРБ, ИТН, ДПС и ДБ. Това не изключва и промените в Конституцията с гласовете на ПП, както искат от Посолството и затова ще ги натиснат да гласуват при това про боно. Задава се много турболентна зима. Не са изключени силни катаклизми и дори свирепи политически убийства. Зрелищните политически самоубийств от последните дни са само началото, а възходът на новата левица в София връща Възраждане в рамките на едноцифрения процент и развързва ръцете на Пеевски и Борисов.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ИЗВЪНРЕДНО! ГЕРБ напуска Сглобката другата седмица! Нови избори или кабинет на малцинството с премиер Мария Габриел или Бойко - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!