Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Илон Мъск твърди, че Европа върви към гражданска война

На 28 октомври американският милиардер Илон Мъск заяви, че Европа върви към гражданска война. Така той коментира в социалната мрежа X видеоклип, в който жена мигрант изгаря френското знаме.

Този видеоклип е публикуван на популярната страница на Wall Street Silver, която призовава мигрантите от Европа да бъдат върнати в родните им страни.

„Тези хора не са тук, за да се асимилират. Те не са тук, за да бъдат част от френската, немската, италианската или шведската култура. Те са тук, за да ви заменят“, гласи текстът, придружаващ видеото.

На 11 октомври, Мъск заяви, че Европейският съюз може да бъде в очакване на гражданска война заради миграционната политика. Така той коментира ситуацията с бежанците в Европа.

В началото на октомври Ейми Поуп, генерален директор на Международната организация по миграция към ООН, отказа да влезе в конфликт с Мъск заради критиките му към Германия за помощта ѝ за мигрантите в Средиземно море.

Преди това, в края на септември, бизнесменът спори в социалната мрежа X с германското външно министерство относно основателността на помощта, която германските власти оказват на неправителствени организации, спасяващи мигранти в Средиземно море.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Илон Мъск твърди, че Европа върви към гражданска война

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!