Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сбогом бездомни ало измамници, скоро всичките ще се съберете в Хитрино!

Strahil Angelov

Кога най-сетне някой журналист от казионните медии, гравитиращи около посолството, ще попита Кирил Петков и Христо Иванов на база на коя точно легитимност и електорална подкрепа искат да продължават да управляват България, след като на изборите в неделя коалицията мандатоносител не е спечелила изборите в нито едно село в страната, с изключение на Хитрино в област Шумен! Каква ирония на съдбата само, дори името на населеното място е показателно..... Изключително важен и актуален въпрос, който съзнателно и целенасочено се замита от всички. Доста неудобен, нали?

Тези са кръгла нула, истинска холограма. Най-обикновенно продуктово позициониране. Има ги тук там на балотажите и то навсякъде изостават и аз поне не виждам никакъв шанс да се преборят и за едно кметство. Единственото място, където излизат напред в балотаж е София и в неделя предстои да бъдат пометени и от там.

Повече от очевидно е, че тези шарлатани няма да имат нито един кмет като изключим тематичното Хитрино. При това положение най-логичният въпрос е, те от чие име управляват? На какво основание Денков би останал на премиерския пост ако в неделя падне и София, в което съм напълно убеден?

От къде на къде Василев, който се оказа без параво на глас, защото няма адресна регистрация или иначе казано е най-обикновен бездомник, ще остане министър на финансите на Родината ми? Ето още един интересен въпрос, на който трябва да се търси настоятелно отговор, а именно - къде живее Асен? Все пак е министър и е важно утре Сарафов да знае от къде да мине да го забере! Най-вероятно поменува у спецови или на тавана в министерството, но адрес си няма.... И такъв тип безхаберници са застанали начело на държавата ни. За тях България е плячка и както те сами казаха в "програмния" запис, са тук за малко - да вземат каквото могат и дим да ги няма.

Най-обикновенни компрадори с изострен апетит, които никога и по никакъв повод не казват истината, а както е видно от изборните резултати, не само аз съм стигнал до подобни изводи!

В неделя ще изтрезнеете шарлатани - чака ви истинско цунами и то не само в София, а навсякъде където все още мъждукате и този път любимите ви машинки няма да помогнат.

Сбогом бездомни ало измамници, скоро всичките ще се съберете в Хитрино!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!