Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ! Рена Стефанова напира за кмет на Русе с крадени кодове за машинния вот (ДОКЛАД на ДАНС)


Рена се надява да влезе във властта през задния вход

Измамата с машинния вот лъсна! Кандидатът за кмет на Русе от ПП-ДБ Рена Стефанова се надява с крадените кодове за машинния вот да успее да издрапа от незавидното 4-о място до върха.

Грандиозният скандал лъсна два дни преди изборите, след като от българското ФБР – ДАНС, обвиниха зам.-министъра на електронното управление Михаил Стойнов от квотата на ПП-ДБ в манипулация на машините за гласуване.

Narod.bg: Зам.-министърът с кодовете Михаил Стойнов – хакер от кликата около Божидар Божанов, искали „едни“ 600 млн. (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Скандалът се разраства: Кирил Петков и Божидар Божанов притискали министър Йоловски за машините за гласуване

Агенти на ДАНС нахлуха в дома и кабинета на зам.-министъра на електронното управление заради скандала с кодовете

Пеевски: Това е нечувано. Или се махат машините, или отмяна на изборите!

Министърът на електронното управление: Сигурността на предстоящия вот е гарантирана... – Резултатите? Също???

КОСТИНБРОД - 2. Мафията ППДБ дойде на власт с машинна измама - доказа се днес

Слави Трифонов побесня за скандала с машините: Оставка! Това е държавен преврат. Незабавен арест за Кирил, Асен и компания

Костадинов: Зам.-министър от ПП-ДБ е злоупотребил с кода на машините. Оставка на правителството!

Скандалът! Ето го зам.-министъра на ПП-ДБ Михаил Стойнов, който е свалил кода за машините

ИТН искат арест на зам.-министър от ПП-ДБ, защото е копирал кода за изборните машини

По време на спешно свикан председателски съвет днес бе разгледан доклад на спецкслужбата, на който се вижда как два дни, след като ЦИК генерира ключа за защита на машините за изборите, Стойнов заснел процедурата с телефон и я е свалил на флашка.

Така излиза, че наглед невъзможната кандидатура на Рена Стефанова, добутана от нейния работодател – олигарха Николай Събев – Дедо Еконтий, може и да се прокрадне към балотаж с цената на колосална измама.

Заради абсурда председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов директно поиска ареста на заместник-министъра на електронното управление Михаил Стойнев, защото, по думите му, „записал хеш кодовете на машините за гласуване“.

„Изборите, ако не се намери решение да няма машини, ще бъдат опорочени. Това е нечувано като история досега“, настоя в кулоарите на НС и Делян Пеевски, след като по-рано от „Има такъв народ“ съобщиха, че от доклад на ДАНС става ясно, че заместник-министърът на електронното управление Михаил Стойнов е свалил кодовете на машините.

„ПП-ДБ фалшифицира изборите, крадат машини. Има запис от охранителни камери. Има доклад на ДАНС, изпратен до Народното събрание, президента и Министерския съвет“.

„Има такъв народ“ настояват да се отмени машинното гласуване и искат външния министър Мария Габриел да дойде в парламента.

„Софтуерът се манипулира с 2 кода и този зам.-министър има и двата кода и може да се манипулира машинния вот“, подчерта каза Тошко Йорданов.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ! Рена Стефанова напира за кмет на Русе с крадени кодове за машинния вот (ДОКЛАД на ДАНС) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!