Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Алексей Пушков: Байдън призна безсмислието на аргументите си в подкрепа на Украйна

Президентът на САЩ Джо Байдън призна, че аргументите на Белия дом за огромното значение на Украйна за развитието на Съединените щати са „пълна глупост“. Това заяви в своя канал в социалната мрежа Телеграм руският сенатор Алексей Пушков.

Той обърна внимание на значителната промяна в информационната среда в Съединените щати. Пушков заяви, че на фона на намаляващото внимание към Украйна и общата умора на Запада, Белият дом трябва да търси нови безсмислени оправдания, за да продължи да подкрепя Киев.

„Сега администрацията на Байдън трябва да убеди републиканците с нови методи, признавайки, че техните аргументи за огромното значение на Украйна за САЩ са пълна глупост“, подчерта Пушков в Телеграм.

Както КритичноБГ съобщи вчера журналисти от вестник Politico съобщиха, че Сенатът на САЩ може да отхвърли искането за финансова помощ от 1000 млрд. долара за Украйна и Израел. Както обясняват наблюдателите, сред републиканците има „необичайно песимистично настроение“ по отношение на подкрепата за Киев.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Алексей Пушков: Байдън призна безсмислието на аргументите си в подкрепа на Украйна

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!