Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Поредната далавера? ”След завода за електромобили, над 600 инвестиции, скоростни влакове, самолетни линии, 2 нови магистрали”Хемус”, З тунела под Стара планина, 5 моста над Дунав, дойдоха и 7-ми и 8-ми блок на ”Козлодуй”...”


Тихомир Василев

Слушам дрънкането на Денков за поредната далавера с АЕЦ...

Денков започва да строи и 7-и блок на АЕЦ "Козлодуй" по уникална технология... – оставаме без енергетика и ще теглим нови заеми за американски реактори и отбранителни ракети?

Милинките ПараПети щели да строят 7-ми, че даже и 8-ми блок и ток щял да се лее по цялата родина....

ЛЪЖА!!!

Да обясня:

1-во тази новина идва, ден след като стана ясно, че "Шенген" Киро и Асен ще го гледат през крив макарон, а рекетирането на Австрия от страна на Киро не мина и Денков се прибра от там като наакано дете...

2-ро площадката в Козлодуй няма международен лиценз за изграждане на нови мощности и това се знае още от сагата на колиционният им партньор Борисов с реакторите на Белене, които той искаше също да премести там.

3-то може да се изградят в Козлодуй единствено 1-ви и 2-ри блок на абсолютно нова централа, която може да е в съседство с 1-ва атомна и това са Европейски правила и норми, но ПараПетите и "умният" Денков от де да ги знаят тези неща....

4-то това решение взето в спешен порядък иде, за да хвърли прах в очите на гражданите заради гафа с Маришкия басейн и предстоящите стачки там, които ще оставят страната ни без ток и на режим...

От всичко това става ясно едно, четейки между редовете ПараПетите със зъби и нокти ще се борят за съсипване на Маришкия басейн, ограбване на парите от ПВУ, съсипване на природата с добив на зелен водород!!!

Още повече, практиката показва, че строежа на нови атомни мощности винаги е свързан с тежка корупция и непрозрачност...

Договорите с "Уестингхаус" от друга страна са само за проучване и никой към момента не може да каже на какво основание МС взема това решение, да не говорим, че и пари в бюджета не са предвидени за това, и тези 500мил., които Денков каза, че ще доналеят не се знае от къде ще дойдат.

Корупция, корупция, корупция, както и кражба, кражба, кражба е заключението ми от това, което чух от ротациония чехльо изживяващ се като министър председател.

Управлението на сглобката е пагубно за страната ни и час по скоро трябва да бъде сменено...

#ОставкаСъдЗатвор #БайСтаври

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!