Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разпространиха фалшива новина за получен инфаркт от Путин, а в същото време той провежда телефонен разговор с президента на Бразилия

През последните часове усърдно се разпространява фалшива новина, която е инспирирана от Телеграм канал, който редовно разболява руския президент Владимир Путин. Каналът твърди, че снощи Путин е получил инфаркт.

Тревога в Кремъл! Владимир Путин е получил сърдечен арест?

Подобно твърдение имаше и през месец май и дори бяха разпространени снимки с падналия на земята руски президент.

По-късно се разбра, че снимките са създадени от Изкуствен интелект.

По времето, когато се разпространява от доста медии днешната фалшива новина за пореден инфаркт получен от президента Путин, руското издание Газета.Ру публикува материал в 19:50 ч. за проведен разговор между руския и бразилския президент. Ето ТУК можете да се запознаете с новината.

Припомняме, че западната и украинската пропаганда месеци наред лансираха фалшиви новини, че Путин е тежко болен от рак и какви ли не болести, от които отдавна трябваше да не е между живите, на за тяхно съжаление Путин си е жив и здрав и се готви за пореден президентски мандат.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Разпространиха фалшива новина за получен инфаркт от Путин, а в същото време той провежда телефонен разговор с президента на Бразилия - ОТ УПОР

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!