Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кандидатът за кмет на София от „Възраждане“ Деян Николов се фука с часовник за 36 000 лв.

Във вторник вечерта на среща със студенти кандидат-кметът за София на „Възраждане” Деян Николов обясняваше под бурни аплодисменти как ще забрани гей парадите. Бдителни гости обаче обърнаха повече внимание на аксесоарите, отколкото на предизборните му опорки.

На лявата китка на 33-годишния младеж се кипреше луксозен часовник „Брайтлинг” за малко над $ 20 000, около 36 000 лева. Буди истинско недоумение откъде точно симпатягата е изкарал пари за часовника с твърде скромната си трудова книжка, чуди се „Уикенд“.

Роден в Пловдив през 1990 г., в началото на професионалната си дейност Николов се е занимавал със сайт за онлайн търговия и с фирма за организиране на детски партита на име „Цветка Кокетка”.

През 2011-а става служител в център за сортиране на пратки на „Спиди”, като две години по-късно е повишен до мениджър в куриерската компания.

През 2017 г. работи за няколко месеца като проектен мениджър в „GI Group България” – компания за управление на човешки ресурси. Тогава става и член на „Възраждане”, което явно добре се отплаща, след като е заделил от закуски 36 бона за швейцарско тиктакащо бижу.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Кандидатът за кмет на София от „Възраждане“ Деян Николов се фука с часовник за 36 000 лв. - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!