Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тъкър Карлсън: Историята на Джордж Флойд е лъжа

„Сега, когато знаем, че това всъщност не е пандемия от неваксинирани. Сега, когато знаем, че Украйна не печели войната с Русия. Време е да преосмислим някои от другите лозунги, които ни накараха да повярваме, че са верни. Като този за бялото расистко ченге, което убива човек на име Джордж Флойд, лидер за граждански права, в Минеаполис в Деня в памет на загиналите във войните през 2020 г.“, каза Карлсън в телевизионно предаване.

„Те ни казаха, че това се е случило, и го повтарят непрестанно вече повече от три години. Те изпратиха полицай на име Дерек Шовин в затвора за повече от 40 години. Въпросът е дали той наистина е убил Джордж Флойд, а отговорът е „не“. Той не е убил Джордж Флойд. И ние не гадаем за това, а го знаем категорично благодарение на ново съдебно дело, което сега се води в окръг Хенепин в Минесота“, категоричен е журналистът.

„Ейми Сузи описва разговора, който е провела с окръжния съдебен лекар Андрю Бейкър непосредствено след смъртта на Джордж Флойд. Цитат: „Обадих се на д-р Бейкър рано сутринта, за да му разкажа за случая и да го попитам дали ще извърши аутопсия на г-н Флойд. Той ми се обади по-късно във вторник и ми каза, че няма медицински доказателства за увреждане на жизненоважните структури на шията на г-н Флойд. Нямаше медицински признаци на задушаване или удушаване“, цитира думите на Сузи Тъкър Карлсън.

„С други думи, според официалната аутопсия Джордж Флойд не е бил убит. Той е починал от това, което сме свикнали да наричаме естествени причини, които в неговия случай включват десетилетия употреба на наркотици, както и смъртоносната концентрация на фентанил, която е била в организма му в последния ден от живота му. Следователно това не е било убийство, а поредното предозиране с наркотици“, посочва една друга, вероятно добре потулена истина за смъртта на Джордж Флойд журналистът.

Според официалната версия, посочена и в Уикипедия, смъртта на Джордж Флойд настъпва след задържането му от служители на реда. Полицейския служител Дерек Шовин задържа с коляното си врата на Флойд в продължение на над 8 минути и така всъщност се стига до задушаването на задържания.

Първите протести в резултат на събитието започват на 26 май, ден след смъртта на Флойд в Минеаполис като първоначално са мирни, но по-късно през деня се стига до безредици като са изпочупени прозорци на полицейско управление, подпалени са 2 магазина, а много други са разбити и потрошени. Полицията се налага да използва сълзотворен газ и гумени куршуми. Тогава се ражда и движението Black Lives Matters (Черните животи имат значение).

Протести се провеждат и в много други части на страната като продължават с дни и към 2 юни вече са арестувани над 9300 участници, а загиналите са 13. В повечето големи градове също се стига до безредици, палежи, плячкосване и потрошаване на частни бизнеси.

Протестите в Сиатъл довеждат до обособяването на автономна зона от 6 градски пресечки наречена „Capitol Hill Autonomous Zone“ или „CHAZ“. Това се случва на 8 юни като полицейското управление в района е изоставено. Кметицата на Сиатъл – Джени Дъркан одобрява активистите и определя района по-скоро като парти зона. Зоната просъществува почти един месец, като полицията се намесва на 1 юли и премахва загражденията.

Протестите се асоциират и с масово вандализиране, поругаване, разрушаване или премахване на статуи на исторически личности и монументи, определяни като расистки. Това се случва предимно в САЩ, но и в други страни като Великобритания, Белгия и Нова Зеландия. Сред вандализираните статуи са такива на Христофор Колумб, Ейбрахам Линкълн и Джеферсън Дейвис.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Тъкър Карлсън: Историята на Джордж Флойд е лъжа

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!