Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Митака от „София ден и нощ“ най-зловещият лихвар на София! „Коли и беси“ из столицата, хората са в ужас

Crimesbg.com

Кристиан Кирилов плаши с убийства и побой всеки, който не може да изпълни незаконната сделка с него

Пишман актьорът, изиграл Митака в риалити сериала „София ден и нощ“, не спира с престъпленията си. Той е толкова безскрупулен, че чувство за вина и съвест са непознати понятия за него.

Кристиан Кирилов е може би най-страшният лихвар в цяла София. Освен че условията на заемите при него са брутални и крайно неизгодни за клиентите, той си служи с престъпни методи, които са присъщи на най-зловещите мутри.

Външният вид на Митака отговаря на този на една мутра, а и по характер не е по-различен. Кирилов хем няма ценностна система, хем няма грам интелект, дори повече от две мозъчни гънки може би няма.

Лихвата, която Кристиан е „лепнал“ на своите заеми, е цели 12%. За хора, които са закъсали здраво с парите, тя е непосилна. Освен това лихварите не са като банките, където може да се плаща на вноски. Те искат да им се върне наведнъж цялата сума, плюс лихвата.

Когато някой негов клиент закъснявал с издължаването, Митака ставал истински звяр. Причаквал го по паркинги, заплашвал го с побой и дори с убийство.

По-страхливите клиенти дори карал да му припишат жилището си, за да му се издължат. Така се сдобил с няколко апартаменти в столицата.

Някои от потърпевшите вече нямали сили да мълчат и да търпят и открито са подали жалба срещу Кирилов в полицията. Бизнесът му е незаконен, а методите му още повече. Ако има поне малко справедливост в тази държава, трябва да влезе на топло за дълго време.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Митака от „София ден и нощ“ най-зловещият лихвар на София! „Коли и беси“ из столицата, хората са в ужас | Crimesbg.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!